Atatürk bugüne kadar yaşasa ne olurdu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşam kalitesi olarak Avrupa ülkeleriyle yarışırdık bugüne kadar yaşasaydı.

@Cllefe46 Şuan okunan ezanın anlamını çoğu kişi biliyor mu? Çoğu kişi doğuştan gelen kültürel Müslümanlık ile yaşıyor. Müslümanlar Kur'an okuyor ama ne kadarı mealini açıp mesajına bakıyor? Mesajına baksa zaten soğuyacak o ayrı bir şey. (Tefsirciler gelir şimdi.)
Kesinlikle katılıyorum. Çoğu kişi Kur'an'ı okuyup geçiyor ama asıl önemli olan anlamak. Kur'an insanlara bir yönlendirici olarak gönderildi Arapçasını okuyup geçmek olmaz, anlayıp hayatına uygulayacaksın.
 
@Cllefe46 Bak kaynak verdiğin adamların öyle bir sözü var mı ? "Jak Kamhi'nin Atatürk İtirafları" Başlıklı Uydurma Metin - Malumatfuruş

Camileri ahır yaptı hüüüğğ diye bir yalana inanıyorsun bak bakalım belgelerdeki aslına
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atatürk'e yahudi diyorsun bak bakalım o öve öve bitiremediğin "üstad"ın hangi soydan gelmiş
"Haydar Kazgan, Galata Bankerleri, s.57"
 
Herkes demiş ki ''1500'e RTX 3090 alırdın''

Atatürk'ü biraz araştırmış insanlar bilirdi ki Atatürk şu zamana kadar Türkiye Cumhuriyetinin başında dursa RTX 3090'ı biz üretiyor dünyaya satıyor olurduk. Türkiye mevcut kötü durumunda bile ABD, İngiltere, Fransa gibi ülkeler ile ''neredeyse'' aynı kulvarda gösteriliyorken Atatürk bu ülkenin başında olsaydı zamanın ABD'si biz olurduk.
Halkımızın verdiği tavsiyelerin etinden sütünden faydalanmayıp bir de üstüne gömdüğü, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk burada olsaydı dediğiniz gibi olurdu bence de.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı