Atatürk neden sevilmiyor?

Konuşma özgürlüğüm vardı zaten atam vermedi, ikincisi bu atan ne yaptı diyen teyze değil mi? Instagram'dan kopyalamışsın.

Benim sevmek için bir nedenim yok. Sen neden seviyorsun?

Benim sevmek için birçok nedenim var başlasam makale oluşur, bunları her türk genci genç yaşta öğrenir. Sizinde görüşlerinize saygı duyarım. Merak ediyorum sevmeme nedeniniz İslam'i, dini nedenlerden dolayı mı? Yoksa amacınız nefretle farkındalık yaratmak mı?

Konuşma özgürlüğüm vardı zaten atam vermedi, ikincisi bu atan ne yaptı diyen teyze değil mi? Instagram'dan kopyalamışsın.

Senin gibilerinin kopyası kardeşim

Cahil olduğun çok belli. Özgürlüğü varmış hahahhahahh. Bak bakalım tarihte o zamanlar işgal edilirken özgürlük var mıydı?

Sevmeme nedenim İslam veya dini nedenlerden değil, nefret de beslemiyorum adama.

Senin gibilerinin kopyası kardeşim

Cahil olduğun çok belli. Özgürlüğü varmış hahahhahahh. Bak bakalım tarihte o zamanlar işgal edilirken özgürlük var mıydı?

Aynen kardeşim ben cahilim sen ermişsin, geçmişte yaşamaya devam et.

Hala konuşuyor musun sen ya? Neyse bu ülkenin başına has ATATÜRKÇÜ bir lider geldiğinde görecem ben sizi.

Ya cahillerdir, ya da havalı gözükmek için kültürün kölesi olmuştur.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama Atatürk şüphesiz Türk tarihinin en önemli insanıdır, herkes saygı duymak zorundadır.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil veyahut kimse kimseyi bir düşüncesi ve fikri dolayısıyla yargılayamaz ve hakaret edemez ama saygılı olmak zorundadır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…