Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, çok merak ediyorsan neden sevmiyorsun diye onlara sor.
Atatürk'e saygım sonsuz, sevgi apayrı bir şey ben kimseye sevgi beslemem.
Buraya sırf birini sevmiyorum diye beğenmedim atıyorsanız, RTE sevmeyen herkes vatan haini o zaman.
Konuşma özgürlüğüm vardı zaten atam vermedi, ikincisi bu atan ne yaptı diyen teyze değil mi? Instagram'dan kopyalamışsın.
O da bir şey yapamayacak. Toplumu kazanması gerektiğinde ne Müslüman kalır ne Atatürkçü kalır ne gerekiyorsa onu yaparlar senin cahil uygulanabilirliği olmayan hikaye sembolik düşüncelerinin bir önemi yok yaniHala konuşuyor musun sen ya? Neyse bu ülkenin başına has ATATÜRKÇÜ bir lider geldiğinde görecem ben sizi.
Cahil mi?O da bir şey yapamayacak. Toplumu kazanması gerektiğinde ne Müslüman kalır ne Atatürkçü kalır ne gerekiyorsa onu yaparlar senin cahil uygulanabilirliği olmayan hikaye sembolik düşüncelerinin bir önemi yok yaniSen siyasetin ne olduğunu çözdüğünde gel konuşalım.
Konuşma özgürlüğünü Osmanlı zamanında kullanabiliyor muydun? Atam sana gelip bu hakkı rahatlıkla kullan diye verdi. Ayrıca bunların hepsini ttk üzerinden bulabilirsiniz.
Atamla alakalı rahatsızlığı olan varsa, Türkiye'de şeriat veya anti-laik, anti-kemalist bir rejim isteyen varsa buyursun arabistana, Afganistan'a.
Anlayamıyorum demede öyle suç at, yazık vallahi sana.Yazdığım mesaja edit olarak değil,2.mesaj olarak düşüyorum.
Tek bir lafımız var: İçimizde atatürkçü düşünceye sahip olmayan varsa, biz onu dışımıza koyarız.
Bu da böyle bilinsin.
Sizin 'üstat' dediğiniz adam daha 2 lafı doğru dürüst bir araya getiremiyorken yahut şeyh SA-İTiniz atama ve dininize hakaret edip üstüne kendine halife ilan edince sıkıntı yok, ama atam gelip size konuşma hakkı verip üstüne şeyh(!)inizi istiklal mahkemelerinde yargılatıp idam kararı çıkıp uygulattığında sıkıntı var. Hadi oradan işiniz gücünüz palavra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.