Atatürk neden sevilmiyor?

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, çok merak ediyorsan neden sevmiyorsun diye onlara sor.

Atatürk'e saygım sonsuz, sevgi apayrı bir şey ben kimseye sevgi beslemem.
Buraya sırf birini sevmiyorum diye beğenmedim atıyorsanız, RTE sevmeyen herkes vatan haini o zaman.

Sevmeyene zaten vatan haini diyorlar merak etme :D

Konuşma özgürlüğüm vardı zaten atam vermedi, ikincisi bu atan ne yaptı diyen teyze değil mi? Instagram'dan kopyalamışsın.

Konuşma özgürlüğünü Osmanlı zamanında kullanabiliyor muydun? Atam sana gelip bu hakkı rahatlıkla kullan diye verdi. Ayrıca bunların hepsini ttk üzerinden bulabilirsiniz.
Atamla alakalı rahatsızlığı olan varsa, Türkiye'de şeriat veya anti-laik, anti-kemalist bir rejim isteyen varsa buyursun arabistana, Afganistan'a.

Hala konuşuyor musun sen ya? Neyse bu ülkenin başına has ATATÜRKÇÜ bir lider geldiğinde görecem ben sizi.
O da bir şey yapamayacak. Toplumu kazanması gerektiğinde ne Müslüman kalır ne Atatürkçü kalır ne gerekiyorsa onu yaparlar senin cahil uygulanabilirliği olmayan hikaye sembolik düşüncelerinin bir önemi yok yani 😂 Sen siyasetin ne olduğunu çözdüğünde gel konuşalım.

Yazdığım mesaja edit olarak değil,2.mesaj olarak düşüyorum.
Tek bir lafımız var: İçimizde atatürkçü düşünceye sahip olmayan varsa, biz onu dışımıza koyarız.
Bu da böyle bilinsin.
Sizin 'üstat' dediğiniz adam daha 2 lafı doğru dürüst bir araya getiremiyorken yahut şeyh SA-İTiniz atama ve dininize hakaret edip üstüne kendine halife ilan edince sıkıntı yok, ama atam gelip size konuşma hakkı verip üstüne şeyh(!)inizi istiklal mahkemelerinde yargılatıp idam kararı çıkıp uygulattığında sıkıntı var. Hadi oradan işiniz gücünüz palavra.

O da bir şey yapamayacak. Toplumu kazanması gerektiğinde ne Müslüman kalır ne Atatürkçü kalır ne gerekiyorsa onu yaparlar senin cahil uygulanabilirliği olmayan hikaye sembolik düşüncelerinin bir önemi yok yani 😂 Sen siyasetin ne olduğunu çözdüğünde gel konuşalım.
Cahil mi? 🤣🤣 Bunu inanmayanların kafasını kesmesini emreden bir dinin üyesi mi söylüyor? Yahu ülke size kalsa ATATÜRKÇÜ, BİLİMCİ, ATEİST, HRİSTİYAN, YAHUDİ, MİLLİYETÇİ, DEİST kim var öldüreceksiniz. Ülkeyi kurtarmış adamı sevmeyen, saygı duymayan insan müsfettelerinin ülkede yeri olmadığını gönderilmesi gerektiğini düşünen ben mi cahil oldum? Bu ülke öyle kolay kurtulmadı, nice insan öldü bu yolda. Ama senin o savunduğun insan müsfetteleri buna oturdukları yerden laf edebiliyorlar. ÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ! Öyle bir gün gelecek ki burada benim haklı olduğumu anlayacaksın ve buradan paşa paşa yada ... (anladın sen onu) gideceksiniz.

Konuşma özgürlüğünü Osmanlı zamanında kullanabiliyor muydun? Atam sana gelip bu hakkı rahatlıkla kullan diye verdi. Ayrıca bunların hepsini ttk üzerinden bulabilirsiniz.
Atamla alakalı rahatsızlığı olan varsa, Türkiye'de şeriat veya anti-laik, anti-kemalist bir rejim isteyen varsa buyursun arabistana, Afganistan'a.

İfade hürriyeti, ifade özgürlüğü (ya da konuşma özgürlüğü), birleşmiş milletler tarafından insan hakları evrensel beyannamesi'nde ilan edilen, birçok ülke tarafından kabul edilen, bireylerin veya toplulukların fikir ve görüşlerini sansür, yasal yaptırım veya tehdit korkusu olmaksızın ifade etme hakkıdır.

Adsız.jpg

Aynen kardeşim reis de olmasa sen de buzdolabı ve çamaşır makinesi kullanamayacaktın çünkü yoktu reisden önce.

Yazdığım mesaja edit olarak değil,2.mesaj olarak düşüyorum.
Tek bir lafımız var: İçimizde atatürkçü düşünceye sahip olmayan varsa, biz onu dışımıza koyarız.
Bu da böyle bilinsin.
Sizin 'üstat' dediğiniz adam daha 2 lafı doğru dürüst bir araya getiremiyorken yahut şeyh SA-İTiniz atama ve dininize hakaret edip üstüne kendine halife ilan edince sıkıntı yok, ama atam gelip size konuşma hakkı verip üstüne şeyh(!)inizi istiklal mahkemelerinde yargılatıp idam kararı çıkıp uygulattığında sıkıntı var. Hadi oradan işiniz gücünüz palavra.
Anlayamıyorum demede öyle suç at, yazık vallahi sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı