Atatürk'ü bitiren video adı altında yapılan videolar

Penthos Music

Centipat
Daha fazla  
Atatürk tabii ki 4/4'lük bir hayat yaşamadı ama hataları var diye de bu kadar alçaltılması küfür edilmesi, dinen yasak. Dinen yasak diyorum bakın, Atatürk'e alkol ve sigara içtiği için müslüman değil diyenler aynı şekilde müslümanlığa uymayan tarzda konuşmalar yapıyor. Şimdi onların yaptığı müslümanlık mı ki Atatürk'e küfür ediyorlar. Hatalarına gelecek olursak hiçbir insan hatasız değildir. Abartarak o videonun altında saçma salak tartışmalar çıkmış...

Arkadaşım adam halife değil bir şey değil, sen kimsin kimi bitiriyorsun? Sana ne adamın dininden? Adam velevki müslüman değil; elin Yunan'ı, Fransız'ı dinini veya hayatını bu kadar rahat yaşayabilmen için özgürlükler bahşeder miydi yoksa seni asimile mi ederdi? Gerçekten bu insanları anlamıyorum, rahat batıyor bunlara rahat. Ayyaş diye dalga geçtikleri adam bin bir güçlükle, imkanızlıklarla, zorluklarla bir devlet kuruyor, gençliğini bırakıyor bu yolda; gençliğini kız lisesi önlerinde geçirmiş, eline daha önce kitap almamış sığ zihniyet de televizyondan izledikleriyle geçmiş tatava yapıyor. Sen kimsin ya.

Arkadaşım adam halife değil bir şey değil, sen kimsin kimi bitiriyorsun? Sana ne adamın dininden? Adam velevki müslüman değil; elin Yunan'ı, Fransız'ı dinini veya hayatını bu kadar rahat yaşayabilmen için özgürlükler bahşeder miydi yoksa seni asimile mi ederdi? Gerçekten bu insanları anlamıyorum, rahat batıyor bunlara rahat. Ayyaş diye dalga geçtikleri adam bin bir güçlükle, imkanızlıklarla, zorluklarla bir devlet kuruyor, gençliğini bırakıyor bu yolda; gençliğini kız lisesi önlerinde geçirmiş, eline daha önce kitap almamış sığ zihniyet de televizyondan izledikleriyle geçmiş tatava yapıyor. Sen kimsin ya.
Keşke birden fazla kez beğenebilsek...

Duyar kasmak için TikTok tarzı sosyal mecralardan Atatürk'e küfür edenler terbiyesizlik yapanlar oluyor...

Dedeme geçen gün bir soru sordum "Atatürk'ü sevmeli miyim?" diye. (Dedem dindar bir insandır) bana şunu dedi "Her insanın hatası vardır, siyasi açıdan bakarsak sevebilirsin, dinine karışamayız." tarzı bir şeyler demişti. Haklı hiç kimsenin dinine karışma hakkımız yok, Allah'la onun arasında.

Bir de internette karşıma "KAMAL" olarak ismini değiştirmesi hakkında videolar var.

1612256634789.png

Gazetenin ismini sansürlemeli miyim bilmiyorum fakat Kamal kısmı hakkında çok fazla video var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı