Atatürk'ün hataları nelerdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atatürk kendini tanrı olarak göstermiyor bazı sözlerinde ben gelip geçiciyim gibi ifadelerde var.

İyi ki de yapmış. Sen de kudur hasetinden. Ayrıca cami yıktığı nerede geçiyor? Hem yıktıysa da yıktı senin reisciğin yenilerini yapıyor. Adım başı cami var artık. Fesi kaldırdığı de iyi oldu. Cahilliğin sembolü fes.

Hacı LGS çıkışı kafan bulandı galiba senin. Teşvik etmediğiniz katliam ne demek? Öyle bir şey yazmadım ki ben. Tarikatlara yönelik icraatler devlet bütünlüğüne zararı olma ihtimalinden mütevellit yapılmıştır, burada benim onaylamadığım bir durum yok. Ama senin kozmos bilgini gibi, yaptığı her şey doğrudur ne yaptıysa daha fazlasını yapmalıydı yazman çok komik. Yani insan babasından annesinden bu kadar emin olmaz. Seninki abartı, koyunluk tabiri caizse.

Kamalın anlamı ise "Tanrı" demek.
Atatürk,Türkçe harf kullanmak istediği için öyle yaptı ismini,Kemal Arapça çünkü,ve Atatürk Türkçü,bu arada Atatürk o şeyhleri vs öldürmekte haklıydı.

Kendi düşüncelerimizi savunuyoruz ama hakaret, ırkçılık veya daha da seviye düşürücü şeyler kullanmıyoruz. Neden aynısı yapacak kadar insan olamıyorsunuz? Sakat mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…