Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 10 Eylül 2023 #11 morrigann dedi: Sizce? Yanlış milleti kurtarmış olması. Genişletmek için tıkla... O olmasaydi Ahmet de olur Mehmet de olur du cihanda olurdu Türk tarihinde hep yasanilan bir durum bu millet kendini kurtarir.
morrigann dedi: Sizce? Yanlış milleti kurtarmış olması. Genişletmek için tıkla... O olmasaydi Ahmet de olur Mehmet de olur du cihanda olurdu Türk tarihinde hep yasanilan bir durum bu millet kendini kurtarir.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #12 @Travis_Bickle Hocam beğenmeme sebebiniz nedir acaba, merak ettimde?
clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #13 Turkogul dedi: O olmasaydi Ahmet de olur Mehmet de olur du cihanda olurdu Türk tarihinde hep yasanilan bir durum bu millet kendini kurtarir. Genişletmek için tıkla... Osmanlı'nın 300 senelik yıkılış döneminde niye öyle birisi gelip de toprakları koruyamamış?
Turkogul dedi: O olmasaydi Ahmet de olur Mehmet de olur du cihanda olurdu Türk tarihinde hep yasanilan bir durum bu millet kendini kurtarir. Genişletmek için tıkla... Osmanlı'nın 300 senelik yıkılış döneminde niye öyle birisi gelip de toprakları koruyamamış?
6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #14 Türk milletini kurtarması olabilir. Haketmedik.
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 10 Eylül 2023 #15 clazz dedi: Osmanlı'nın 300 senelik yıkılış döneminde niye öyle birisi gelip de toprakları koruyamamış? Genişletmek için tıkla... Türk tarihini okur musun? Kisinin onemi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
clazz dedi: Osmanlı'nın 300 senelik yıkılış döneminde niye öyle birisi gelip de toprakları koruyamamış? Genişletmek için tıkla... Türk tarihini okur musun? Kisinin onemi yok.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.026 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #16 Turkogul dedi: Türk tarihini okur musun? Kisinin onemi yok. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz.
clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #17 Turkogul dedi: Türk tarihini okur musun? Kisinin onemi yok. Genişletmek için tıkla... Okudum zaten. Deli padişahı bile Allah zanneden insanlar varken halk kendi kendini kurtaramazdı. Boşuna Osmanlı savunuculuğu yapmanın gereği yok.
Turkogul dedi: Türk tarihini okur musun? Kisinin onemi yok. Genişletmek için tıkla... Okudum zaten. Deli padişahı bile Allah zanneden insanlar varken halk kendi kendini kurtaramazdı. Boşuna Osmanlı savunuculuğu yapmanın gereği yok.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.026 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #18 Arkamızdan bıçaklayan Araplar mı demek istedin tam anlayamadım?
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 10 Eylül 2023 #19 clazz dedi: Okudum zaten. Deli padişahı bile Allah zanneden insanlar varken halk kendi kendini kurtaramazdı. Boşuna Osmanlı savunuculuğu yapmanın gereği yok. Genişletmek için tıkla... Hala osmanlicilikdan bahsediyorsun Türk tarihi bir suru orneklerle dolu diyorum kime ne anlatiyoruz ki. shockedblackguy dedi: Arkamızdan bıçaklayan araplar mı demek istedin tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Acip okur musun? shockedblackguy dedi: Arkamızdan bıçaklayan araplar mı demek istedin tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Araplari sevmiyorum.
clazz dedi: Okudum zaten. Deli padişahı bile Allah zanneden insanlar varken halk kendi kendini kurtaramazdı. Boşuna Osmanlı savunuculuğu yapmanın gereği yok. Genişletmek için tıkla... Hala osmanlicilikdan bahsediyorsun Türk tarihi bir suru orneklerle dolu diyorum kime ne anlatiyoruz ki. shockedblackguy dedi: Arkamızdan bıçaklayan araplar mı demek istedin tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Acip okur musun? shockedblackguy dedi: Arkamızdan bıçaklayan araplar mı demek istedin tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Araplari sevmiyorum.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.026 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #20 Turkogul dedi: Hala osmanlicilikdan bahsediyorsun Türk tarihi bir suru orneklerle dolu diyorum kime ne anlatiyoruz ki. Acip okur musun? Araplari sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim inandık.
Turkogul dedi: Hala osmanlicilikdan bahsediyorsun Türk tarihi bir suru orneklerle dolu diyorum kime ne anlatiyoruz ki. Acip okur musun? Araplari sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim inandık.