Ateizm hakkında konuşalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu videoya konulan Ateist'in onların adamı olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Zor anında dua edebileceğin birinin olmaması, öldükten sonra cennete değil de sonsuz ve mutlak bir karanlığa gömüleceğin gerçeği hiç keyif bırakmıyor.
Bu yüzden keyfime bakardım. Her türlü bozgunculuğu yapardım yeryüzünde. Ateistlerin derdini anlayamayacağım hiçbir zaman. Ölüp gideceksin işte, baksana keyfine...

İnsanlar doğası gereği birine tapmayı ister. Onun üstünde bir güç, bir lider olmasını ister.

En büyük sorunlardan biri bu. Bir insan olarak kendinizi çok önemli zannetmeniz. Bir canlı olarak tek amacınız hayatta kalmak ve üreyerek döngünün devam etmesini sağlamak. Tek amacınız bu. Bütün idealleriniz, düşünceleriniz ve eylemleriniz hayatta kalabilmek ve üreyebilmek için veya bu iki eylemi daha iyi yapabilmek etrafında şekillenir. Dinlerin çıkmasının ve bu kadar yayılmasının en büyük sebeplerinden biri de budur. İnsanlar ölmekten yani yok olmaktan korkmuşlardır. Kendilerini avutmak için bu tarz öğretileri oluşturmuş ve onlara sığınmışlardır.

Öldükten sonra yaşamak isterseniz, ölmez bir eser bırakınız. Hz. Ali

Bu yüzden keyfime bakardım. Her türlü bozgunculuğu yapardım her yüzünde. Ateistlerin derdini anlayamayacağım hiçbir zaman. Ölüp gideceksin işte, baksana keyfine...
Harbiden. Ateist adamın günah-sevap derdi yok. Dünyada olan dünyada kalıyor. Rahat kafa, kısa süreli de olsa rahat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…