Aternos alternatifi Minecraft sunucusu önerisi

Rayz00

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
16GB RAM
Merhaba. Arkadaşlarımla Minecraft'ta başlamaya karar verdik fakat Aternos serverleri bizde sıkıntı çıkarıyor. Alternatif bir site arıyorum. Pluginleri siteden ekleyebileyim yeterli ve ücretsiz olması gerekli, önerileri bekliyorum.

Merhaba. Arkadaşlarımla Minecraft'ta başlamaya karar verdik fakat Aternos serverleri bizde sıkıntı çıkarıyor. Alternatif bir site arıyorum. Pluginleri siteden ekleyebileyim yeterli ve ücretsiz olması gerekli, önerileri bekliyorum.
Hamachi deneyebilirsin biraz daha karmaşık fakat çok rahat bi şekilde arkadaşlarınla takılabilirsin. Youtube'da videoları var.

Hamachi deneyebilirsin biraz daha karmaşık fakat çok rahat bir şekilde arkadaşlarınla takılabilirsin. YouTube'da videoları var.

Hamachi'yi biliyorum sanırım herkesin bilgisayarına kurması gerek ya Aternos tarzı plugin vs. ekleyebilir miyim?

Hamachi'yi biliyorum sanırım herkesin bilgisayarına kurması gerek ya Aternos tarzı plugin vs. ekleyebilir miyim?
O konuda bilgim yok maalesef 2014 civarı kullandım en son. O zamanlar yoktu. Youtube dan bi bak istersen hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı