Aternos alternatifi sunucu önerisi

nasahtech

Decapat
Daha fazla  
Aternos'tan sunucu açtık ve oradan oynuyorum. Arkadaşımla ama hem lag var hem de Max 10 chunk oluyor ne yapmamız lazım? Başka sunucuya geçmeyi düşünüyoruz laptopa açılıp kapanan sunuculardan kursam laptopun ömrü kısalır mı veya Aternos gibi ücretsiz sunucu alabileceğimiz yerler var mı?

Laptop özellikleri 16 GB RAM 1TB M.2 SSD Ryzen 5 6600H 3050 Ti 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aternos'tan sunucu açtık ve oradan oynuyorum. Arkadaşımla ama hem lag var hem de Max 10 chunk oluyor ne yapmamız lazım? Başka sunucuya geçmeyi düşünüyoruz laptopa açılıp kapanan sunuculardan kursam laptopun ömrü kısalır mı veya Aternos gibi ücretsiz sunucu alabileceğimiz yerler var mı?

Hocam alanında en iyisi Aternos, kendi bilgisayarınızdan açabilirsiniz Hamachi ile beraber. Ömür sıkıntısı olmaz anca 7/24 açık bırakırsanız belki zarar verebilir.

Serverpro deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı