pcdenanlamam Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 108 7 Temmuz 2024 #1 5 gündür sırada bekletiyor 1 saat boyunca 1.19 sunucusunda da aynı 1.20'de de çözümü nedir?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.219 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Temmuz 2024 #11 Dywors dedi: Hocam şu an işe yarıyor mu ben VPN ile denediğimde yapamamıştım (büyük ihtimalle ben yapamadım) asıl sorum bu VPN ile sıra beklememe işinin mantığı nedir başka ülkelerde sıra olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok ben de internetten görüp yapmıştım gerçektende oluyordu ama sanırım; Hesabı VPN ile açınca aternos ilk açtığınızı varsayıp ilk kullanıcısınız diye daha erken sokuyor. VPN açıp hesap oluşturmak lazım. Artı 0 Eksi
Dywors dedi: Hocam şu an işe yarıyor mu ben VPN ile denediğimde yapamamıştım (büyük ihtimalle ben yapamadım) asıl sorum bu VPN ile sıra beklememe işinin mantığı nedir başka ülkelerde sıra olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok ben de internetten görüp yapmıştım gerçektende oluyordu ama sanırım; Hesabı VPN ile açınca aternos ilk açtığınızı varsayıp ilk kullanıcısınız diye daha erken sokuyor. VPN açıp hesap oluşturmak lazım.
TTRealEmir3 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 Maxtoric dedi: VPN kullanarak yeni hesap açın. Başka yolu yok. 2020'de pandemi sebebiyle çok yoğun diye beni 300 küsür kadar sıraya atıyordu. Genişletmek için tıkla... Hangi ülke vpn Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: VPN kullanarak yeni hesap açın. Başka yolu yok. 2020'de pandemi sebebiyle çok yoğun diye beni 300 küsür kadar sıraya atıyordu. Genişletmek için tıkla... Hangi ülke vpn
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.219 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Ağustos 2024 #13 TTRealEmir3 dedi: Hangi ülke vpn Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor. Yeni kullanıcı mantığıyla sıranı ileriye alıyor sanırım. Artı 0 Eksi
TTRealEmir3 dedi: Hangi ülke vpn Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor. Yeni kullanıcı mantığıyla sıranı ileriye alıyor sanırım.
TTRealEmir3 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 Maxtoric dedi: Fark etmiyor. Yeni kullanıcı mantığıyla sıranı ileriye alıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sağ ol Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Fark etmiyor. Yeni kullanıcı mantığıyla sıranı ileriye alıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sağ ol