Aternos, hesabı kaldırır mı?

Arkadaşım ile 6-7 aylık sunucum vardı güzelce oynuyorduk ama bir gün kalktığımızda sunucu yoktu. Silinmiş. Ama sorun olmadı çünkü panel kısmından Google Drive bağlamıştım sunucuyu yedekliyordu sürekli yeni bir sunucu açıp kaldığımız yerden devam ettik. Google Drive bağlar isen korkmana gerek kalmaz.

Aternos'ta birkaç eklentili ve dışarıdan yüklenen dünya ile sunucu kurduğumuzu varsayalım. Birkaç oyuncuyla güzel bir şekilde oynuyoruz. Bu şekilde düzgün olarak kullanım ile Aternos'un verileri silme ihtimali bulunuyor mu?
Server yaklaşık 1 ay boyunca kapalı durur ise otomatik siliyor, onun dışında hayır.

Yılardır.

Arkadaşım ile 6-7 aylık sunucum vardı güzelce oynuyorduk ama bir gün kalktığımızda sunucu yoktu. Silinmiş. Ama sorun olmadı çünkü panel kısmından Google Drive bağlamıştım sunucuyu yedekliyordu sürekli yeni bir sunucu açıp kaldığımız yerden devam ettik. Google Drive bağlar isen korkmana gerek kalmaz.

Yılardır kullanıyorum böyle bir şey başıma hiç gelmedi nasıl olmuş bu destegine yazdını bir şey dediler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı