Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Aternos'da arkadaşlarımla girmek için sv kurdum. Op benim, sonra svden kickledi sonra chate "you server is hacked" diye şeyler yazmaya başladı. Sonra Sv'den banladı ve bir daha Aternos'dan server açmamaya başladım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Aternos'da arkadaşlarımla girmek için sv kurdum. Op benim, sonra svden kickledi sonra chate "you server is hacked" diye şeyler yazmaya başladı. Sonra Sv'den banladı ve bir daha Aternos'dan server açmamaya başladım.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #11 Kerim_Efe dedi: Ama nasıl!!! Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Hosts dosyası nasıl değiştirilir? Merhaba arkadaşlar. Hosts dosyasını değiştiremiyorum. Gerekli yönetici izni yok diyor. Yardımcı olur musunuz? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kerim_Efe dedi: Ama nasıl!!! Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Hosts dosyası nasıl değiştirilir? Merhaba arkadaşlar. Hosts dosyasını değiştiremiyorum. Gerekli yönetici izni yok diyor. Yardımcı olur musunuz? www.technopat.net
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 6 Mart 2022 #12 Celarus dedi: Çözüldü: Hosts dosyası nasıl değiştirilir? Merhaba arkadaşlar. Hosts dosyasını değiştiremiyorum. Gerekli yönetici izni yok diyor. Yardımcı olur musunuz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Evet, bu konu işinize yarar. Artı 0 Eksi
Celarus dedi: Çözüldü: Hosts dosyası nasıl değiştirilir? Merhaba arkadaşlar. Hosts dosyasını değiştiremiyorum. Gerekli yönetici izni yok diyor. Yardımcı olur musunuz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Evet, bu konu işinize yarar.