naberinnaberi
Decipat
Minecraftı herkes korsan oynuyor ve para harcaman gerekli kaliteli bir sunucu için.Parayla oyun alıp servera para ödemek çok saçma ve de sunucular pahalı
Minecraftı herkes korsan oynuyor ve para harcaman gerekli kaliteli bir sunucu için.Parayla oyun alıp servera para ödemek çok saçma ve de sunucular pahalı
Korsan oynayanlar servera para ödesin ona lafım yok. Ama ben neden para ödedim oyuna. Ben oyunun parasını alıp multiplayer için ekstra para harcatan başka oyun görmedim.Minecraftı herkes korsan oynuyor ve para harcaman gerekli kaliteli bir sunucu için.
Onu yerel ağdanda yapabilirsin.Bence Aternos 2-3 kişi arkadaşlarla Survival oynamak için açılabilecek alternatif bir server.
Hocam, açıkçası bayadır ilgilenmiyorum bunun yerine CraftRise,SonOyuncu yada Hypixel girseniz olmaz mı?Bende YouTube üzerinden aramasını biliyorum hiçbiri yardımcı değil ve eskiler şimdiki pluginler öyle değil bir de arkadaşlarla oynayacağız büyük bir server olmayacak.
Harcıyorsun çünkü minecraft sunucuları merkezi değil herkes server açabiliyor microfost tek bir sunucu yapıp oynatsa olabilir.Korsan oynayanlar servera para ödesin ona lafım yok. Ama ben neden para ödedim oyuna. Ben oyunun parasını alıp multiplayer için ekstra para harcatan başka oyun görmedim.
Videoları izlemedim ama aternosun pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?Bende YouTube üzerinden aramasını biliyorum hiçbiri yardımcı değil ve eskiler şimdiki pluginler öyle değil bir de arkadaşlarla oynayacağız büyük bir server olmayacak.
The Forest da merkezi değil mesela. Bir sürü örnek var böyle. Minecraft lobi oluşturmaya izin vermeyi geçtim host olmana bile imkan vermiyor. Bedrock Edition'da var sanırım ama lobi kurma.Harcıyorsun çünkü minecraft sunucuları merkezi değil herkes server açabiliyor microfost tek bir sunucu yapıp oynatsa olabilir.
Gerçi doğru diyorsun.Videoları izlemedim ama aternosun pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?
The Forest da merkezi değil mesela. Bir sürü örnek var böyle. Minecraft lobi oluşturmaya izin vermeyi geçtim host olmana bile imkan vermiyor. Bedrock Edition'da var sanırım ama lobi kurma.
Onu yerel ağdanda yapabilirsin.
Videoları izlemedim ama Aternos'un pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?
The Forest da merkezi değil mesela. Bir sürü örnek var böyle. Minecraft lobi oluşturmaya izin vermeyi geçtim host olmana bile imkan vermiyor. Bedrock Edition'da var sanırım ama lobi kurma.
Skyblock diye okumuşum gönderiyiPluginleri yüklesen bile en az 20 plugin var hepsini nasıl ayarlayacağım kodlarını bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.