Aternos üzerinden nasıl skywars serveri kurulur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende YouTube üzerinden aramasını biliyorum hiçbiri yardımcı değil ve eskiler şimdiki pluginler öyle değil bir de arkadaşlarla oynayacağız büyük bir server olmayacak.

Korsan oynayanlar servera para ödesin ona lafım yok. Ama ben neden para ödedim oyuna. Ben oyunun parasını alıp multiplayer için ekstra para harcatan başka oyun görmedim.
Harcıyorsun çünkü minecraft sunucuları merkezi değil herkes server açabiliyor microfost tek bir sunucu yapıp oynatsa olabilir.

Bende YouTube üzerinden aramasını biliyorum hiçbiri yardımcı değil ve eskiler şimdiki pluginler öyle değil bir de arkadaşlarla oynayacağız büyük bir server olmayacak.
Videoları izlemedim ama aternosun pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?
Harcıyorsun çünkü minecraft sunucuları merkezi değil herkes server açabiliyor microfost tek bir sunucu yapıp oynatsa olabilir.
The Forest da merkezi değil mesela. Bir sürü örnek var böyle. Minecraft lobi oluşturmaya izin vermeyi geçtim host olmana bile imkan vermiyor. Bedrock Edition'da var sanırım ama lobi kurma.

Videoları izlemedim ama aternosun pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?

The Forest da merkezi değil mesela. Bir sürü örnek var böyle. Minecraft lobi oluşturmaya izin vermeyi geçtim host olmana bile imkan vermiyor. Bedrock Edition'da var sanırım ama lobi kurma.
Gerçi doğru diyorsun.

Onu yerel ağdanda yapabilirsin.

Sakarya'daki biriyle İstanbul'dan yerel ağdan oynanmıyor.

Videoları izlemedim ama Aternos'un pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?

Pluginleri yüklesen bile en az 20 plugin var hepsini nasıl ayarlayacağım kodlarını bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı