indvar Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Aternos'a scape and run parazites isimli mod yükledim. Sunucuya girdiğimde mod ile alakalı her şey Creative'de geliyor fakat Survival'da etrafta spawn olmuyorlar. Susamıyorum veya çölde sıcaktan ölmüyorum, neden? Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2021
Aternos'a scape and run parazites isimli mod yükledim. Sunucuya girdiğimde mod ile alakalı her şey Creative'de geliyor fakat Survival'da etrafta spawn olmuyorlar. Susamıyorum veya çölde sıcaktan ölmüyorum, neden? Yardım edebilir misiniz?
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #2 Sunucuna reload atmayı dene. /rl /rl confirm. Artı 0 Eksi
KS KS indvar Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 Sparus dedi: Sunucuna reload atmayı dene. /rl /rl confirm. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. Gençler yardım edebilir misiniz lütfen buna ihtiyacım var. Son düzenleme: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Sparus dedi: Sunucuna reload atmayı dene. /rl /rl confirm. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. Gençler yardım edebilir misiniz lütfen buna ihtiyacım var.