Aternos Tab skoreboard para eklemek

sessizçocuk42

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Aternos'tan açtığım sunucunun içine Tab gmoney placeholderapı eklentilerini ekledin Tab Config. Yml kısmından skoreboarda %money% yazmama rağmen sunucuda kabul etmiyor ve göstermiyor. Ne yapmalıyım? Sürüm 1.21.5

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-02 205637.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-02 205637.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba Aternos'tan açtığım sunucunun içine Tab gmoney placeholderapı eklentilerini ekledin Tab Config. Yml kısmından skoreboarda %money% yazmama rağmen sunucuda kabul etmiyor ve göstermiyor. Ne yapmalıyım? Sürüm 1.21.5

/papi ecloud download Vault /papi ecloud download LuckPerms /papi reload bu komutları kullandınızmı? Ayrıca kullandığınız ekonomi eklentisi ne?

/papi ecloud download Vault /papi ecloud download LuckPerms /papi reload bu komutları kullandınızmı? Ayrıca kullandığınız ekonomi eklentisi ne?
bu komutları hayır kullanmadım kullanıp geri yazarım kullandığım para eklentisi Gmoney yani %money% yazınca olmuyor bi ayarı varsa nereden bulurum ve ya detaylı anlatırmısın?

@wisionarydev denedim komutları ama yine işe yarabadı TAB config.yml SkoreBoard kısmına ne hangi %% komudunu yazmalıyım?

Son düzenleme:
Bu komutları hayır kullanmadım kullanıp geri yazarım kullandığım para eklentisi gmoney yani %money% yazınca olmuyor bir ayarı varsa nereden bulurum veya detaylı anlatır mısın?

@wisionarydev denedim komutları ama yine işe yarabadı Tab Config. Yml skoreboard kısmına ne hangi %% komudunu yazmalıyım?

Eklenti açıklamasında placeholderlar belirtilmemiş. O eklenti yerine şunları öneririm.

Bu eklentilerin placeholderları listelenmiş. Burada ki placeholderlara bakarak bir eklentiyi seçin ve o eklentiyi kurun. Gmoney'i silin.

Eklenti açıklamasında placeholderlar belirtilmemiş. O eklenti yerine şunları öneririm.

Bu eklentilerin placeholderları listelenmiş. Burada ki placeholderlara bakarak bir eklentiyi seçin ve o eklentiyi kurun. Gmoney'i silin.
@wisionarydev tamam kururarım ama Gmoney ile bi sistem yapmıştım market plugini kullanmıştım para ekonemisini değiştirsem market iptal olurmu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı