4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 2 Ekim 2021 #1 Aternos adlı site üzerinden skywars serveri nasıl kuracağım? Haritalar pluginleri falan.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 Aternos şu an stabil şekilde çalışıyor mu? 1.16 sürümünde 2 kişide bile kasıyordu serverlar.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #4 Ömer Faruk Çift dedi: Aternos şu an stabil şekilde çalışıyor mu? 1.16 sürümünde 2 kişide bile kasıyordu serverlar. Genişletmek için tıkla... Şuan bilmiyorum ama serverleri çöp onu diyebilirim.
Ömer Faruk Çift dedi: Aternos şu an stabil şekilde çalışıyor mu? 1.16 sürümünde 2 kişide bile kasıyordu serverlar. Genişletmek için tıkla... Şuan bilmiyorum ama serverleri çöp onu diyebilirim.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #5 Ömer Faruk Çift dedi: Aternos şu an stabil şekilde çalışıyor mu? 1.16 sürümünde 2 kişide bile kasıyordu serverlar. Genişletmek için tıkla... Bence Aternos 2-3 kişi arkadaşlarla Survival oynamak için açılabilecek alternatif bir server.
Ömer Faruk Çift dedi: Aternos şu an stabil şekilde çalışıyor mu? 1.16 sürümünde 2 kişide bile kasıyordu serverlar. Genişletmek için tıkla... Bence Aternos 2-3 kişi arkadaşlarla Survival oynamak için açılabilecek alternatif bir server.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #6 Aternosta büyük bir server açamazsın 2-3 kuruş ateşleyeceksin düzgün server için.
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #7 waxon dedi: Bence Aternos 2-3 kişi arkadaşlarla Survival oynamak için açılabilecek alternatif bir server. Genişletmek için tıkla... İşte 2 kişi farklı chunklardayken çok zorluk çıkarıyordu 5-6 ay önce. Şu an durumlar ne bilmiyorum.
waxon dedi: Bence Aternos 2-3 kişi arkadaşlarla Survival oynamak için açılabilecek alternatif bir server. Genişletmek için tıkla... İşte 2 kişi farklı chunklardayken çok zorluk çıkarıyordu 5-6 ay önce. Şu an durumlar ne bilmiyorum.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #8 Ömer Faruk Çift dedi: İşte 2 kişi farklı chunklardayken çok zorluk çıkarıyordu 5-6 ay önce. Şu an durumlar ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2-3 Kişi için ideal bence bedava bir server için.
Ömer Faruk Çift dedi: İşte 2 kişi farklı chunklardayken çok zorluk çıkarıyordu 5-6 ay önce. Şu an durumlar ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2-3 Kişi için ideal bence bedava bir server için.
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #9 naberinnaberi dedi: Aternosta büyük bir server açamazsın 2-3 kuruş ateşleyeceksin düzgün server için. Genişletmek için tıkla... Parayla oyun alıp servera para ödemek çok saçma ve de sunucular pahalı
naberinnaberi dedi: Aternosta büyük bir server açamazsın 2-3 kuruş ateşleyeceksin düzgün server için. Genişletmek için tıkla... Parayla oyun alıp servera para ödemek çok saçma ve de sunucular pahalı
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #10 Ömer Faruk Çift dedi: Parayla oyun alıp servera para ödemek çok saçma ve de sunucular pahalı Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ama gerçek
Ömer Faruk Çift dedi: Parayla oyun alıp servera para ödemek çok saçma ve de sunucular pahalı Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ama gerçek