Aternos üzerinden nasıl skywars serveri kurulur?

Bende YouTube üzerinden aramasını biliyorum hiçbiri yardımcı değil ve eskiler şimdiki pluginler öyle değil bir de arkadaşlarla oynayacağız büyük bir server olmayacak.

Minecraftı herkes korsan oynuyor ve para harcaman gerekli kaliteli bir sunucu için.
Korsan oynayanlar servera para ödesin ona lafım yok. Ama ben neden para ödedim oyuna. Ben oyunun parasını alıp multiplayer için ekstra para harcatan başka oyun görmedim.

Bende YouTube üzerinden aramasını biliyorum hiçbiri yardımcı değil ve eskiler şimdiki pluginler öyle değil bir de arkadaşlarla oynayacağız büyük bir server olmayacak.
Hocam, açıkçası bayadır ilgilenmiyorum bunun yerine CraftRise,SonOyuncu yada Hypixel girseniz olmaz mı?

Videoları izlemedim ama aternosun pluginler bölümünde gerekli pluginler yok mu?
Harcıyorsun çünkü minecraft sunucuları merkezi değil herkes server açabiliyor microfost tek bir sunucu yapıp oynatsa olabilir.
The Forest da merkezi değil mesela. Bir sürü örnek var böyle. Minecraft lobi oluşturmaya izin vermeyi geçtim host olmana bile imkan vermiyor. Bedrock Edition'da var sanırım ama lobi kurma.

Gerçi doğru diyorsun.

Onu yerel ağdanda yapabilirsin.

Sakarya'daki biriyle İstanbul'dan yerel ağdan oynanmıyor.

Pluginleri yüklesen bile en az 20 plugin var hepsini nasıl ayarlayacağım kodlarını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…