SushiBoi Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Merhaba ben Aternos'daki dünyayı tlunchera aktarmak istiyorum ama bir türlü görünmüyor. Hatta açtığım yeni dünyalar bile görünmüyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri xx.png 960,9 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba ben Aternos'daki dünyayı tlunchera aktarmak istiyorum ama bir türlü görünmüyor. Hatta açtığım yeni dünyalar bile görünmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Wrynz Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 Yeni dünya dosyasının içinde ki dosyayı atmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS SushiBoi Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 Wrynz dedi: Yeni dünya dosyasının içinde ki dosyayı atmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yeni dünya dosyasındakileri silip mi atayım. Artı 0 Eksi
Wrynz dedi: Yeni dünya dosyasının içinde ki dosyayı atmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yeni dünya dosyasındakileri silip mi atayım.
Wrynz Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #4 SushiBoi dedi: Yeni dünya dosyasındakileri silip mi atayım. Genişletmek için tıkla... Yeni dünya dosyasının içindekileri Control c + control v yap Saves dosyasına. Artı 0 Eksi
SushiBoi dedi: Yeni dünya dosyasındakileri silip mi atayım. Genişletmek için tıkla... Yeni dünya dosyasının içindekileri Control c + control v yap Saves dosyasına.
KS KS SushiBoi Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #5 Wrynz dedi: Yeni dünya dosyasının içindekileri Control C + Control v yap saves dosyasına. Genişletmek için tıkla... Olmadı savesdeki her şeyi sildim ancak bu dünya hala duruyor tluncher da mı sorun var acaba. Dosya Ekleri Screenshot 2025-09-28 162118.png 241,1 KB · Görüntüleme: 9 Artı 0 Eksi
Wrynz dedi: Yeni dünya dosyasının içindekileri Control C + Control v yap saves dosyasına. Genişletmek için tıkla... Olmadı savesdeki her şeyi sildim ancak bu dünya hala duruyor tluncher da mı sorun var acaba.
Wrynz Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #6 SushiBoi dedi: Olmadı savesdeki her şeyi sildim ancak bu dünya hala duruyor tluncher da mı sorun var acaba. Genişletmek için tıkla... Hakkında bilgim yok. Artı 0 Eksi
SushiBoi dedi: Olmadı savesdeki her şeyi sildim ancak bu dünya hala duruyor tluncher da mı sorun var acaba. Genişletmek için tıkla... Hakkında bilgim yok.