Aternos'ta backups almak güvenli mi?

SapoBaskan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 aydır arkadaşlarımla oynadığımız bir sunucu var ve beklediğimizden bayağı geliştik. Olası bir sıkıntıda her şeyin boşa gitmesini istemediğim için Backup almayı düşünüyorum. Ama Aternos'un Google Drive'a erişim istemesi biraz kafama takıldı. Daha önce kullananlar oldu mu, herhangi bir sorun yaşadınız mı? Güvenli mi? Merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Aternos dediğin site zaten en çok kullanılan sitelerden. Bir şey olmaması lazım güvenlik açısından.

Güvenmiyorsan dünyayı indir o zaman. İndir dünyayı sakla bilgisayarının bir köşesinde. Bir şey olursa dünyayı geri sunucuya yüklersin.

Merhaba, yaklaşık 1 aydır arkadaşlarımla oynadığımız bir sunucu var ve beklediğimizden bayağı geliştik. Olası bir sıkıntıda her şeyin boşa gitmesini istemediğim için Backup almayı düşünüyorum. Ama Aternos'un Google Drive'a erişim istemesi biraz kafama takıldı. Daha önce kullananlar oldu mu, herhangi bir sorun yaşadınız mı? Güvenli mi? Merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Direk world dosyasını indir güvenmiyorsan diğer arkadaşın dediği gibi ama aternosta bir sorun çıkmaz kaç senelik site olsa böyle bir şey çoktan olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı