SeeAndLive Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2022
Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi?
Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #2 SeeAndLive dedi: Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Sıcak suyla yaparsan bir şey olacağını sanmıyorum
SeeAndLive dedi: Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Sıcak suyla yaparsan bir şey olacağını sanmıyorum
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #3 Ilık suyla yıkarsan hiçbir şey olmaz lakin ateşin varsa bir test vs. yaptır dikkatli ol
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Mart 2022 #4 Hayır, yükselmez. Aksine size iyi geleceğini bile düşünüyorum. Bu durum haricinde, hastayken dışarı çıkmamaya özen gösterin.
Hayır, yükselmez. Aksine size iyi geleceğini bile düşünüyorum. Bu durum haricinde, hastayken dışarı çıkmamaya özen gösterin.
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #5 Triao dedi: Sıcak suyla yaparsan bir şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, ılık suyla yıkamalısınız
Triao dedi: Sıcak suyla yaparsan bir şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, ılık suyla yıkamalısınız
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #6 SeeAndLive dedi: Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Ilık suyla duş alman aksine ateşini düşürür biraz iyi gelir.
SeeAndLive dedi: Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Ilık suyla duş alman aksine ateşini düşürür biraz iyi gelir.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.453 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #7 Asıl ateş varken saç/baş yıkanır. Mesela çocukların ateşi çıktığında ılık(duruma göre soğuk) su ile yıkanması söylenir. Burada amaç vucut sıcaklığını düşürüp normale yaklaştırmaktır.
Asıl ateş varken saç/baş yıkanır. Mesela çocukların ateşi çıktığında ılık(duruma göre soğuk) su ile yıkanması söylenir. Burada amaç vucut sıcaklığını düşürüp normale yaklaştırmaktır.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 17 Mart 2022 #8 Bir test yaptır bence diğer insanları tehlikeye atma. Diğer semptomlar yoksa eğer gerek yok fazla ama yaptır yine bence.
Bir test yaptır bence diğer insanları tehlikeye atma. Diğer semptomlar yoksa eğer gerek yok fazla ama yaptır yine bence.
Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #9 SeeAndLive dedi: Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Genişletmek için tıkla... zeuswishing dedi: Yanlış bilgi, ılık suyla yıkamalısınız Genişletmek için tıkla... işte
SeeAndLive dedi: Yarın bir buluşmam var ama ateşim var. Saçım yağlı yıkamam lazım. Yıkarsam saçımı ateşim yükselir mi? Genişletmek için tıkla... zeuswishing dedi: Yanlış bilgi, ılık suyla yıkamalısınız Genişletmek için tıkla... işte