Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter bağlantı kesilme sorunu

Emre Köse

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar bilgisayarımda Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter bulunuyor.

Ben internete kablosuz olarak bağlandığımda 20-25 dakikada bir internet kopuyor ve sürekli yeniden bağlan demem gerekiyor.
Yeniden bağlan deyince de ilk başta bağlanamıyor, sorunları gider deyince 1 dakika falan sonra "Kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu düzeltildi" yazıyor ve internete tekrar bağlanıyor ama bu durum online oyunlarda gerçekten büyük problemler yaratıyor.

Ben bu konuyu daha önce de açmıştım o zaman bana Driver'ları güncellemem gerektiğini söylemiştiniz.
Ben de güncellemiştim sorun ilk zamanlarda düzelmişti ama sonra tekrar aynı hatayı almaya başladım.
Az önce Driver'ı tekrar güncelledim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende atheros ar 9285 var. Çekmeme sorunu var. Güncelle yapamıyorum. Bir de yapmaya çalışınca mavi ekran hatası alıyorum. Laptopum asus k52jc çok sorunu var. Wi-fi kartta acaba değişmek mümkün mü? Yardımcı olacak birileri elbette vardır. Recep abiden ilgi bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı