Athlon 3000G CS:GO performansı nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Arkadaşlar, YouTube'a Athlon 3000G'li sistemimin CS:GO performansı ile ilgili bir video yükledim. Sizce sistemimin performansı nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, YouTube'a Athlon 3000G'li sistemimin CS:GO performansı ile ilgili bir video yükledim. Sizce sistemimin performansı nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciye göre gayet iyi değerler. Akıcı bir şekilde rahatlıkla oynanabilecek seviyede. Beğendim.

Güzel değerler almışsınız. RAM frekansı 3000 MHz civarında olsa çok daha fazla değerler alınabilir. Şahsen ben CS:GO'yu 4:3'te oynarken daha iyi hissediyorum. GTA V Battlefield gibi oyunların videosunu da yaparsanız belki çok düşük bütçesi olanlara önerilebilir.

Güzel değerler almışsınız. RAM frekansı 3000 MHz civarında olsa çok daha fazla değerler alınabilir. Şahsen ben CS:GO'yu 4:3'te oynarken daha iyi hissediyorum. GTA V Battlefield gibi oyunların videosunu da yaparsanız belki çok düşük bütçesi olanlara önerilebilir.
GTA 5 yapmayı düşünüyorum. Bu arada RAM frekanslarım zaten 3200'de. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı