Bütçe ?AMD Athlon 3000G İÅlemci 3.5 GHz AM4 5 MB Vega3 Tray Fansız Fiyatı - Trendyol
Amd Athlon 3000g 3.5ghz 5mb Am4 Tray Fansız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Samsung Yeni Versiyon 2022 Taşınabilir Disk - 320gb - 2.5 Inç / Usb 3.0 Tshb +1s Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Yeni Versiyon 2022 Taşınabilir Disk - 320gb - 2.5 Inç / Usb 3.0 Tshb +1s yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Biostar Bıostar Rgb Ddr4 Gamıng X 3600mhz 8gb Dmd36eu4r8 Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Biostar Bıostar Rgb Ddr4 Gamıng X 3600mhz 8gb Dmd36eu4r8 Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Biostar Bıostar Rgb Ddr4 Gamıng X 3600mhz 8gb Dmd36eu4r8 Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Biostar Bıostar Rgb Ddr4 Gamıng X 3600mhz 8gb Dmd36eu4r8 Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Sizce sistem iyi mi? RAM 2 adet. İşlemci soğutucu 3.7GHz OC için yeterli mi? Taşınabilir HDD ler SSD ve diğer HDD'ler gibi kullanılabilir Windows yüklenebilir mi? Valorant'ta alacağım FPS değerleri nedir?MSI B450M-A Pro Max Anakart 4133 MHz(Oc) DDR4 Soket AM4 Micro ATX AMD Fiyatı - Trendyol
MSI B450m-a Pro Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 4133(OC)mhz Matx Gaming (OYUNCU) Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çünkü normal HDD takmayı bilmiyorum ve montesi zor gibi taşınabilir disk aynı görevi görür mü? Bu arada sistemi yazın alacağım ama sabırsızlıktan şimdi açtım sorun yaşarsam etiketlerim.Niye taşınabilir disk? O soğutucu ile ben şu an 4.03 GHz OC yaptım
Valorant için konuşacak olursak 768pde +200 FPS alıyordum Linux'a geçmeden önce
4000 TL.Bütçe ?
Bu hem 8GB RAM hem de anakart A320 yani OC yapılamıyor benim attığım sistem 3.800 TL'ye denk geliyor daha avantajlı olmaz mı?Sinerji Uranus Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD [Gaming PC]
Sinerji Uranus Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasaya SSD koyman lazım. Harici harddiskle olmaz o iş.Bu hem 8GB RAM hem de anakart A320 yani OC yapılamıyor benim attığım sistem 3.800 TL'ye denk geliyor daha avantajlı olmaz mı?
HDD ve SSD nasıl monte edildiğini bilmiyorum ve 120 GB biraz az kalıcak gibi geliyor 400TL verebilirim SSD için en kötü bilgisayarcıya taktırırım. Taşınabilir hard disk yerine şunu taksam daha mantıklı olmaz mıSayenizde Biostar'ın RAM çıkarığını öğrendim. 120 GB SSD alın hocam Taşınılabilir gereksiz (işiniz yoksa).