Athlon 3000G sistem Valorant FPS düşmesi

Astar0

Hectopat
RAM
8 gb ddr 4 2666 mhz
SSD veya HDD modeli
500 gb hdd
Ekran kartı
amd athlon 3000g (VEGA 3 )
Anakart
asus prime a320m-f
İşlemci
amd athlon 3000g
Arkadaşlar Valorant oynarken FPS 70-80 arası gezerken birden adam görünce ateş edince veya sebepsiz yere 50'ye düşüyor ama 1-2 saniye donuyor yani 50 FPS bile değil 1-2 saniyeliğine 0 FPS görüyorum nedeni ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim.

Hocam birden fazla konu açmışsınız, bir tane yetiyordu.

Hocam donması kasması gayet normal bir kere sistemde 2 çekirdeklik bir işlemci var ve güçsüz diyebilirim içindeki Vega GPU da işlemci gibi yetersiz HDD kaç RPM onu yazarsanız sevinirim benim sistemim de sizinkine yakın i5-2400 R5-230 8 GB RAM var benimki de aynı şekilde drop giriyor normal.

Hocam donması kasması gayet normal bir kere sistemde 2 çekirdeklik bir işlemci var ve güçsüz diyebilirim içindeki Vega GPU da işlemci gibi yetersiz HDD kaç RPM onu yazarsanız sevinirim benim sistemim de sizinkine yakın i5-2400 R5-230 8 GB RAM var benimki de aynı şekilde drop giriyor normal.

120 GB SSD var ona kurulu Valorant

Bende aynı işlemciyi kullandım. İşlemcide sorun yok. valorant oynarken arka planda youtube chrome vs diğer uygulamaları kapatarak dene. Yine olmazsa en kısa zamanda 2x 8 gb ram ve ssd upgrade yapman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı