Çözüldü Athlon 3000G sistemin performansı düştü

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.177
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Arkadaşlar bilgisayarımın FPS'si az miktarda düştü, eskiden CS:GO 170-200 iken artık 110-170 gibi. Ve eskiden 3 günde bir kere siyah ekran yapıyordu, şimdi ise dün 4 kere falan yaptı, sorun ne olabilir? Sistemi Malwarebytes ile tarattım hiç bir şey bulamadı. Geçen gün böyle oluyor diye DDU ile driver kaldırıp eskiyi yüklemiştim.

Sistem:
Athlon 3000G, GA-A-320M-H, 8GB 2400 Mhz (3000'e çıkarttım) Çift Kanal, 120GB SSD, Aerocool VX Plus 400W

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS ayarlarını varsayılana çek. OC işlemi yüzünden olduğunu düşünüyorum. FPS düşmesi güncelleme geldiyse onun yüzünden olabilir.
Sisteminizden anladığım kadarıyla 60 kare güce sahip ekran kartı kullanıyorsunuz. Neden 170kare gibi rakamlarda oynuyorsunuz? Bu sistemi yorar. Dikey eşitleme gibi özelliklerle FPS'i sabitlemeniz önerimdir.
CS:GO oynuyorum çünkü, input lag benim için çok önemli, zaten 800x600'de oynuyorum, yorulmaz fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı