MCHOSE Jet 75 yazılımında save kısmı nerede?

1761308429948.png

Yazılım aynıdır diye düşünüyorum, üç noktanın üzerine gelip "Export" seçeneğine tıklayarak dosya olarak kaydedebilirsin.

Peki kalibrasyon yaparken hangi renk olmalı doğru olabilmesi için?
Kalibrasyonu kullandıkça otomatik yapıyor olması lazım. Bariz bir sorun hissetmedikçe onunla pek uğraşmaya gerek yok.

Bazen bir tuşa basıyorum ve tuş aktif oluyor sonra birden aktifliği kesiliyor yani tekrar elimi çekip basmam gerekiyor. Sorunu çözemedim.
Sorun değil de bir özellik o. Rapid Trigger diye geçiyor, onun hassasiyet ayarlarını yapmayı deneyebilir ya da tamamen kapatabilirsin. Tuşu ne kadar bastığına bakmaksızın çekmeye başladığında belli bir mesafede tuşu deaktive ediyor, özelliği o.

Düzeltme: Mchose uygulamasında Quick Trigger diye geçiyormuş ama RT diye yanında belirtmişler ek olarak.

Sorun değil de bir özellik o. Rapid Trigger diye geçiyor, onun hassasiyet ayarlarını yapmayı deneyebilir ya da tamamen kapatabilirsin. Tuşu ne kadar bastığına bakmaksızın çekmeye başladığında belli bir mesafede tuşu deaktive ediyor, özelliği o.

Düzeltme: Mchose uygulamasında Quick Trigger diye geçiyormuş ama RT diye yanında belirtmişler ek olarak.
O özelliği biliyorum. Sorunum tuşa basılı tutuyorken hiç elimi çekmesem bile tuş deaktive oluyor.

O özelliği biliyorum. Sorunum tuşa basılı tutuyorken hiç elimi çekmesem bile tuş deaktive oluyor.
Farklı bir tuşa bastığında mı oluyor yoksa aynı anda tek tuşa basılı tutarken mi? Tek tuşsa kalibrasyon yapmak gerekebilir. Doğrulamak adına inaktif ön ayarlardan birini kullanmayı dene, onlarda da sıkıntı oluyorsa kalibrasyon yaparsın. Kalibrasyon için kalibrasyon ekranında tuşlara birer kez basıp çek, hepsine bir kez basıp çektikten sonra mavi renge dönmesi lazım tuşların. Dönmeyenler varsa onlara tekrar basıp tümü mavi olana kadar devam et. Tümü mavi olunca kalibre olmuş olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı