Athlon 64 X2 Dual Core Procssor 5200+ bilgisayar yükseltme önerisi

@messinicocugu @452252
Hocalarım merhaba öncelikle. Bende DDR2 3 GB RAM işlemci AMD Athlon 64 X2 Dual Core procssor 5200+ 2.70 GHz.

Ekran kartı ATI Radeon 3800 series anakart M3A78-CM var. Eski bilgisayarım kardeşime verdim çok azıcık sistemi yükseltmeye çalışsam nasıl olur ya da ne kadar bütçeye patlar? Minimum bir fiyat önerirseniz sevinirim. Fazla bir bütçem yok zaten bu bilgisayara o kadar bütçe değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DDR2 sisteme daha çok yatırım yapmanızı önermem, yakın zamanda para biriktip üstüne o sistemi satıp güzel bir sistem alın derim.

Hocam DDR2 sisteme daha çok yatırım yapmanızı önermem, yakın zamanda para biriktip üstüne o sistemi satıp güzel bir sistem alın derim.

Hocam fazla bir şey değil de kardeşim oyun oynuyor ara sıra takılmalar donmalar giriyor diyor.
1440 900 monütörüm kullanıyorum o bilgisayarda hangi çözünürlüğe almam gerekiyor peki sistemi satamam.

Hocam fazla bir şey değil de kardeşim oyun oynuyor ara sıra takılmalar donmalar giriyor diyor.
1440 900 monütörüm kullanıyorum o bilgisayarda hangi çözünürlüğe almam gerekiyor peki sistemi satamam.

Hocam o sistemde çok normal, dediğim gibi o sisteme yatırım yapmaya değmez.

Peki hocam yatırım değil de RAM'i 8 GB RAM ypasan bherhangi bir katkısı var mı fazla pahlı değil ve çözünürlüğü kaçta kulanmalıyım.

Çözünürlüğe dokunmaya gerek yok, dediğim gibi DDR2 çok bir şey beklememek lazım ama biraz katkısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…