Athlon 64 X2 Dual Core Procssor 5200+ bilgisayar yükseltme önerisi

@messinicocugu @452252
Hocalarım merhaba öncelikle. Bende DDR2 3 GB RAM işlemci AMD Athlon 64 X2 Dual Core procssor 5200+ 2.70 GHz.

Ekran kartı ATI Radeon 3800 series anakart M3A78-CM var. Eski bilgisayarım kardeşime verdim çok azıcık sistemi yükseltmeye çalışsam nasıl olur ya da ne kadar bütçeye patlar? Minimum bir fiyat önerirseniz sevinirim. Fazla bir bütçem yok zaten bu bilgisayara o kadar bütçe değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DDR2 sisteme daha çok yatırım yapmanızı önermem, yakın zamanda para biriktip üstüne o sistemi satıp güzel bir sistem alın derim.

Hocam DDR2 sisteme daha çok yatırım yapmanızı önermem, yakın zamanda para biriktip üstüne o sistemi satıp güzel bir sistem alın derim.

Hocam fazla bir şey değil de kardeşim oyun oynuyor ara sıra takılmalar donmalar giriyor diyor.
1440 900 monütörüm kullanıyorum o bilgisayarda hangi çözünürlüğe almam gerekiyor peki sistemi satamam.

Hocam fazla bir şey değil de kardeşim oyun oynuyor ara sıra takılmalar donmalar giriyor diyor.
1440 900 monütörüm kullanıyorum o bilgisayarda hangi çözünürlüğe almam gerekiyor peki sistemi satamam.

Hocam o sistemde çok normal, dediğim gibi o sisteme yatırım yapmaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı