Athlon 7750 Tabanlı Sistemde Ntldr Eksik Hatası

Uğurcan Gürler

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
235
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım dün normaldi ama bugün ise aşırı yavaş. Virüs filan yok o kadar taradım virüs çıkmadı. Böyle olmadan önce "Ntldr eksik" diye bir hata veriyordu. Onu yaptım ama PC'nin hali bu:


adsız.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ntldr hatası araştırdığım kadarıyla Bios ayarlarından kaynaklı bir sorunmuş. Bios'a ayarlarında bir değişiklik yaptın mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette araştırdım. Ntldr'yi düzeltmenin yollarından biri Bios'u fabrika ayarlarına döndürmekmiş, sadece onları yaptım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ayarlarını sıfırladığın için yapılmış ayarlar sıfırlandı. Ayarların sıfırlandığından gerekli performansı veremediğini düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı