Athlon I X2 250 Ekran kartı

Remous

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba . Benim bilgisyarımın güzel bir sistemi var . Ancak ekran kartı o kadar kötü ki minecraft ı bile oynatmıyor . Bu arada atı radeon 3000 graphics onboard ekran kartı . Özellikleri şu linkte bulabilirsiniz:

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=772&graphics=Radeon 3000

Neyse arkadaşlar sistemim şu :

• İşlemci : AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor ( arada bir fanını ve ızgarasını silerim , %8 overclock yaptım )
  • RAM : 6 GB RAM mhz hızı 1883 civarı anakart kaldırmıyo ram hızını ama ..
  • Depolama : 235 GB falan kötü deyil
  • PSU : 300 watt gotech adlı bir marka isterseniz resmini atarım
  • Anakart : M5A 78l-MLX series bu arada markası asus

Ben bu sistemle unturned oynayamıyorum o derece . Sebeb ekran kartı gibi görünüyor . Powercolur r7 250 nasıl sizce ? Benim psu yeter mi ? Birde bu kartı zaten geçici alırım yani sapphire 6850 falan önermeyin . Bu arada kasada psu dışındaki herşey temiz yaşım 11 olmasına rağmen arada bir işlemcinin ızgarasını anakartı falan silerim . Bu arada işletim sistemi 32 bit olması büyük bir hatam . Neyse powercolur r7 250 şu anda iyi midir ? Cevaplayana şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle bilgisi bol olan birisi cevaplarsa. Powercolur iyi bir marka ama yine de şüpheliyim. Cevap fazla erken olmasına gerek yok zaten şubat ayında almayı düşünüyorum. Birde ben bu kartı PCI-E X16 ya takarsam sıkıntı çıkar mı? Cevap verene şimdiden teşekkür ederim. :D

Arkadaşlar bu arada ikide bir bana bu sayfa bam atıyor. Oysaki kurallara uyuyorum. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı