Athlon II X2 240 sistem için ekran kartı önerisi

Yer
Zion
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Geliştirici
  • Gigabyte M61 PME S2P
  • AMD Athlon II x2 240 2.8 GHz çift çekirdek
  • 2x DDR2 800 MHz 2 GB RAM
  • Platoon 400W PSU
Ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Anakartın PCI-E 16 girişi 1.0 ve biraz araştırmam sonucu 2.0 veya 3.0 bir anakartın takılmasıyla bir sorun oluşmayacağı neticesine vardım. Şimdiye kadar hep anakartın üstünde var olan GeForce 6100 nforce 430 dahili kart ile idare ettim. Ama artık oyunlarda maksimum 20-25 FPS almaktan bıktım. Bu yüzden yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Oynadığım oyunlar LoL, WoT, ETS gibi. Bana minimum darboğaz yaşatacak maksimum 200 TL'ye bir ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim. Aklımda HD 5450, R7 240, GT710 var. Aslında MSI R7 240 alma konusunda baya olumlu bakıyorum ama ne kadar darboğaz yapacağı ve anakarta uyumluluk göstereceği konusunda sorularım var. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Hazır Hepsiburada'da %10 indirim varken alayım diyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı