Athlon II X2 245 sistem kapanma sorunu

Paraton

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım 2 gündür kendi kendine kapanmaya başladı. Bilgisayar açıldıktan yarım saat bilemedin 1 saat sonra kapanıyor. Ekran kartı ısınıyor galiba. Ellediğimde çok sıcak oluyor. 1-2 ay öncede böyle oluyordu. En sonda hiç açılmamaya başlamıştı. Bilgisayarcıya götürdüm. Güç kaynağını değiştirdi. 1-2 ay sorunsuz çalıştı. Şimdi yine kapanmaya başladı. Bilgisayar boştayken sıcaklık değerlerini çektim. Sizce bu değerler normal mi ?

Bilgisayarım ;
  • Ekran kartı : ATI Radeon Hd 5450
  • İşlemci : Amd Athlon(tm) II X2 245 Processor 2.90 Ghz

Sıcaklıklar :

2jEM90.jpg

Yardımlarınız bekliyorum.

Yüke sokup sıcaklıkları paylaş. Birde yeni power'ın marka modeli nedir? Bilmiyorsan resmini çek at.
Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim. Konu açarken yanlışlık yaptığım için yorum yazamama cezası almıştım. Ceza süresi bittikten sonra da konu açtığımı unuttum. Video izlerken kapandı. Kapanmadan hemen önce sıcaklık değerlerini çektim. Arkadaş sıcaklıkların normal olduğunu söyledi. Başka neden olabilir bu kapanma

Kardeşim başkangıç sıcaklıklarından anlamak biraz sıkıntı fakat ekran kartı yükteyken bir resim çekip atarsan yardımcı olmaya çalışırım, iyi geceler
Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim. Konu açarken yanlışlık yaptığım için yorum yazamama cezası almıştım. Ceza süresi bittikten sonra da konu açtığımı unuttum. Ekran kartından kaynaklanmıyor sorun. Ekran kartını söküp öyle çalıştırdım fakat yine kapandı. Üstte kapanmadan son sıcaklıkları çektim. Sıcaklık ile ilgisi yok herhalde. Başka neden olabilir bu kapanma sorunu ?

Yüke sokup sıcaklıkları paylaş. Birde yeni power'ın marka modeli nedir? Bilmiyorsan resmini çek at.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20161020-200825.jpg
    Screenshot_20161020-200825.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 113
  • 20161020_202417.jpg
    20161020_202417.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 109
Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim. Konu açarken yanlışlık yaptığım için yorum yazamama cezası almıştım. Ceza süresi bittikten sonra da konu açtığımı unuttum. Video izlerken kapandı. Kapanmadan hemen önce sıcaklık değerlerini çektim. Arkadaş sıcaklıkların normal olduğunu söyledi. Başka neden olabilir bu kapanma

Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim. Konu açarken yanlışlık yaptığım için yorum yazamama cezası almıştım. Ceza süresi bittikten sonra da konu açtığımı unuttum. Ekran kartından kaynaklanmıyor sorun. Ekran kartını söküp öyle çalıştırdım fakat yine kapandı. Üstte kapanmadan son sıcaklıkları çektim. Sıcaklık ile ilgisi yok herhalde. Başka neden olabilir bu kapanma sorunu ?
Vay görüyor musun bakkalların işini!

Everest on numara markadır abicim diğerleri kazık zaten onu alanlar salak...
Bir Bakkal Atasözü
Bu arada ekran kartının termal macununu yenilemeyi dene.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı