Athlon LE-1640 Youtube 720p videolar kasıyor

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Bilgisayarım:

Herhangi bir tarayıcıda Youtube videosunu 720p, 720p50 ve üstü açtığım zaman çok kasma meydana geliyor. Ekran kartı driver felan hepsi yüklü. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Bu arada Windows 7 Home Basic 64 bit yeni kurdum sorun o olabilir diye ama yok acil cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube işlemcinizi kullanır. İşlemciniz tek çekirdekli ve zayıf bir işlemci. Kasması gayet doğal. Video açıkken görev yöneticisi üzerinden de durumu görebilirsiniz zaten.

İfadeler: ARI
Youtube işlemcinizi kullanır. İşlemciniz tek çekirdekli ve zayıf bir işlemci. Kasması gayet doğal. Video açıkken görev yöneticisi üzerinden de durumu görebilirsiniz zaten.

Biliyorsunuz ki Win 7 ve üstü driverleri otomatik tanıyor.
1-Konuyu yok sayın.Ekran kartı driver güncellenmelimidir?(ATI CATALYST)Oyun oynamıyorum.Aygıt yöneticisinde hiçbir sorun yok.
2-Ekran kartı driveri video performansını etkilermi?

Ekran kartı driverını güncelleyip güncellememek bir şey farkettirmez. İşlemciniz çok zayıf.

İşlemciyi değiştirmek mümkün mü acaba?

Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız elbette mümkün. Anakart modeliniz ile yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır fakat sisteminiz çok eski olduğundan dolayı işlemciyi bulmak biraz zor olabilir.

Anladım çok saolun peki son merak ettiğim bir konu var.Bu sisteme hangi işletim sistemi en uygundur? Windows 8 vs yüklesem mi?

Anladım çok saolun peki son merak ettiğim bir konu var.Bu sisteme hangi işletim sistemi en uygundur? Windows 8 vs yüklesem mi?
Windows 7 Home Basic kullanıyorum demişsiniz ama bilgisayarınızda Ultimate sürümü gözüküyor. Forumdaki diğer arkadaşlar ne kadar en güncel olanı önerse de ben Windows 7 64 bitte kalmanız düşüncesindeyim. Zira güncel Windows versiyonlarından donanımınız gereği tam olarak yararlanamıyorsunuz. RAM ve işlemci tüketiminizinde artacağını varsayarsak Windows 7 de kalmanız en mantıklı seçenek olacaktır.

Home Basic kurdum yazmıştım siz görmediniz herhalde.
XP kuruyorum bilgisayar fazlasıyla seri oluyor fakat programlar desteğini çektiği için sıkıntı .Vista hakkında düşünceniz nedir?

Home Basic kurdum yazmıştım siz görmediniz herhalde.
XP kuruyorum bilgisayar fazlasıyla seri oluyor fakat programlar desteğini çektiği için sıkıntı .Vista hakkında düşünceniz nedir?

Vista XP den bile daha sıkıntılı bir işletim sistemi geçmenizi önermiyorum. Programlar desteğini çektiden kastınız nedir 32 bit olması ise ben de o yüzden önermedim XP yi. Windows Aero yu falan kapatın hatta klasik windows düzenine dönün Windows 7 de. İşlemciye ne kadar az yük o kadar seri bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…