Athlon ll x3 450 Sisteme MAC kurulur mu ?

Bu Sisteme MAC kurulurmu ?

• EVET

Oy: 0 0,0%
  • HAYIR

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
  • Anket kapandı .

Samil-1971

Hectopat
Daha fazla  
Şu anakadar gördüğüm en iyi sitelerden biri olan technopat a selamlar. Merhaba Benim adım Şamil Cihat ve size bir sorum olacak. Ben bilgisayarımı kendıim topladım ve sanırım ekran kartıyla anakart uyumsuz. O yüzden windows yüklediğim zaman direk açılmıyor logodan sonra siyah ekran da kalıyor reset attım mı açılıyor ayrıca ekrankartını devre dışı brakınca tekte çalışıyor. Format kaçkere atmama ramet ekrankartının yazılımını yükleyince(güncel) ikikere açmam gerekiyor bu arada Windows yasaldır yani windows tan kaynaklı değil herneyse bu sisteme mac kurabilir miyim? Ayrıca kursam uyumluluk sorunu çeker miyim(Kelimeler yanlış yazılmış olabilir bunun için özürdilerim).

Anakart:ASUS M5A78L-M LX
İşlemci:Amd Athlon ll x3 450 3.2 Mhz
Ekran Kartı:ASUS HD7790
Ram:4+4=8gb ddr3 1333

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintosh sorunlu PC'leri değerlendirmeye yarayan bir platform değildir. Hackintosh öyle bir şeydir ki sorunsuz PC'de sorun yaratır ve bunu günlerce çözmeye çalışırsınız. Bu yüzden vaktinizi OS X ile uyumlu olmayna AMD tabanlı sisteminize OS X kurmaya ayırmamanızı tavsiye ederim.

Ekran kartı sorunu için detaylı olarka ayrı bir konu açın, yardımcı olacağız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı