Nasıl anladınız ben de öğrenmek isterim ayrıca RAM alacağım 4 GB'lik 64 Bit olmasaydı 2 alacaktım
Evet Exper ben RAM takviyesi yapıp Windows 10 kuracağım.
Anakart ne? Ayrıca Win 10 için en az 8 GB + SSD öneririm.
Nasıl anladınız ben de öğrenmek isterim ayrıca RAM alacağım 4 GB'lik 64 Bit olmasaydı 2 alacaktım
Ss de görünüyor.Anakart ne? Ayrıca Win 10 için en az 8 GB + SSD öneririm.
Aslında zaten evimde 3 tane bilgisayarım var ve ssdeki bilgisayar benim ilk bilgisayarım ve 12 yıldır bende hiç upgrade etmedim ve onboard bu yadegarı sadece zevk meselesi olarak canlandıracağım 100 150 tl harcayarak tabi ssd işlemci ekran kartı ram gibi takviyeler oldukça iyi olacak farkındayım ama bu kadar masraf yapacağımı sanmıyorumHocam bütçeniz nedir size bir tavsiye vereceğimde.
SS de görünüyor.
Aslında zaten evimde 3 tane bilgisayarım var ve ssdeki bilgisayar benim ilk bilgisayarım ve 12 yıldır bende hiç upgrade etmedim ve onboard bu yadegarı sadece zevk meselesi olarak canlandıracağım 100 150 TL harcayarak tabii SSD işlemci ekran kartı RAM gibi takviyeler oldukça iyi olacak farkındayım ama bu kadar masraf yapacağımı sanmıyorum![]()
Hocam benim konularıma bakabilirsiniz belki bir faydası dokunur.
Ama aynı sistem bende var bende yükseltmek istedim ama ciddi manada değmez format atıp 8.1 kurabilirsin ben şu an memnunum.
Zaten eş dostta alan yoksa bu pcler elimizde kaldı denilebilir ya da çöpe gidecek.O zaman SSD öneririm 2 GB RAM alırsanız tadından yenmez.
Ben yakın zamanda PS3 alacağım bu bilgisayarıda film falan izlemek için kullanacağım.
Zaten eş dostta alan yoksa bu PC'ler elimizde kaldı denilebilir ya da çöpe gidecek.
Hocam şahsen ben babama yeni PC alayım derken aldığım cevap şu.
-İçerde duran ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.