Aslında zaten evimde 3 tane bilgisayarım var ve ssdeki bilgisayar benim ilk bilgisayarım ve 12 yıldır bende hiç upgrade etmedim ve onboard bu yadegarı sadece zevk meselesi olarak canlandıracağım 100 150 tl harcayarak tabi ssd işlemci ekran kartı ram gibi takviyeler oldukça iyi olacak farkındayım ama bu kadar masraf yapacağımı sanmıyorum
Aslında zaten evimde 3 tane bilgisayarım var ve ssdeki bilgisayar benim ilk bilgisayarım ve 12 yıldır bende hiç upgrade etmedim ve onboard bu yadegarı sadece zevk meselesi olarak canlandıracağım 100 150 TL harcayarak tabii SSD işlemci ekran kartı RAM gibi takviyeler oldukça iyi olacak farkındayım ama bu kadar masraf yapacağımı sanmıyorum
Hocam benim konularıma bakabilirsiniz belki bir faydası dokunur.
Ama aynı sistem bende var bende yükseltmek istedim ama ciddi manada değmez format atıp 8.1 kurabilirsin ben şu an memnunum.
Hocam benim konularıma bakabilirsiniz belki bir faydası dokunur.
Ama aynı sistem bende var bende yükseltmek istedim ama ciddi manada değmez format atıp 8.1 kurabilirsin ben şu an memnunum.
Evet gördüm ve şaşırdım ancak benim amacım sadece bu 12 yıllık yadigarı uzun yıllarca kullanabilmek, eski şeylere önem veriyorum ve saklamayı seviyorum sadece.