Çözüldü Athlon X2 240 - HD6570 sistem ile Windows 10 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HyeNN

Hectopat
AMD Athlon X2 240 Processor 2.80GHz
4GB RAM
AMD Radeon HD6570

Başlıkta da belirttiğim gibi, yukarıdaki sistem bana Windows 10'da sorun çıkartır mı (performans vb.)? Şu anda Windows 8.1 Kullanıyorum.

Çözüm

Elbetteki belli başlı olur. Sisteminiz yeni sayılabiliecek kadar olsaydı sürücüsü olmayacağı için sıkıntı olurdu. Fakat ekran kartınızın Windows 7 sürücü desteği var. Teker teker Windows 10, Windows 7 geçip kendiniz karar vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta bilgisayarı siz kullanıcaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Cevabınız için teşekkürler. Peki Windows 10 yerine Win 7 ye geçsem performans açısından bana yararı olur mu? Aslında bana performans gerektiği için şu an başka bi işletim sistemi sürümü arayışındayım şu zamana kadar 8.1 dışında bir şey kullanmadım.

Elbetteki belli başlı olur. Sisteminiz yeni sayılabiliecek kadar olsaydı sürücüsü olmayacağı için sıkıntı olurdu. Fakat ekran kartınızın Windows 7 sürücü desteği var. Teker teker Windows 10, Windows 7 geçip kendiniz karar vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta bilgisayarı siz kullanıcaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Teşekkür ediyorum tekrardan, deneyeceğim.

Pek sorun olacağını sanmıyorum. E8400, 4 GB RAM ve HD 5450 ile Windows 11 kullanıyorum, SSD'li de HDD'li de kullandım. Tek fark HDD'de biraz yavaş oluyordu. Windows 10 sanki 11'den daha yavaş çalışıyor gibi. Ama 10'u da kaldırır bence sisteminiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…