Cevabınız için teşekkürler. Peki Windows 10 yerine Windows 7'ye geçsem performans açısından bana yararı olur mu? Aslında bana performans gerektiği için şu an başka bir işletim sistemi sürümü arayışındayım şu zamana kadar 8.1 dışında bir şey kullanmadım.
Cevabınız için teşekkürler. Peki Windows 10 yerine Win 7 ye geçsem performans açısından bana yararı olur mu? Aslında bana performans gerektiği için şu an başka bi işletim sistemi sürümü arayışındayım şu zamana kadar 8.1 dışında bir şey kullanmadım.İşlemci çok sıkıntı fakat ekran kartı kaldırır diye düşünüyorum. Genel olarak sürücüyü kurarsanız kaldırır. Fakat SSD almanız şart temelli geçicekseniz.
Sürücü: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6570
Cevabınız için teşekkürler. Peki Windows 10 yerine Windows 7'ye geçsem performans açısından bana yararı olur mu? Aslında bana performans gerektiği için şu an başka bir işletim sistemi sürümü arayışındayım şu zamana kadar 8.1 dışında bir şey kullanmadım.
Elbetteki belli başlı olur. Sisteminiz yeni sayılabiliecek kadar olsaydı sürücüsü olmayacağı için sıkıntı olurdu. Fakat ekran kartınızın Windows 7 sürücü desteği var. Teker teker Windows 10, Windows 7 geçip kendiniz karar vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta bilgisayarı siz kullanıcaksınız.
Teşekkür ediyorum tekrardan, deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.