Athlon X2 3800 ve R7 240 Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

Merhabaü benim CS:GO'da büyük bir sorunum var, öncelikle sistem ozelliklerimi söyleyeyim.
  • AMD Athlon x2 +3800 Dual Core Processor 2.01 GHz
  • Asus Radeon R7 240 2GB 128 Bit ekran kartı
  • 4 GB (2x2) DDR2 800 MHz RAM
  • Windows 7 Professional 64 Bit, PC puanı 4.9 yazıyor.
Bu sistem özelliklerinde CS:GO'da 30-50 FPS alıyorum ve anlık donmalar, takilmalar ve FPS düşüşleri oyunu kabusa ceviriyor. MSI afterburner programında şöyle yazıyor;
CPU kullanımı %96, CPU1 %94, CPU 2 %98, GPU %25 memory 288MB RAM 3200MB.
Sanırım işlemci ekran kartını besleyemiyor. Sorunu nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o bilgisayar artık ihtiyarlamış İşlemci ve Ram yetersiz kalmış. AM2 sokete göre de en fazla 2.40 GHz işlemci bulunabiliyor. Bence bütçeniz var ise yeni sistem toplayınız.
Teşekkürler hocam banada arkadaşlarım söylediğinizi önermişti ama bişey merak ediyorum sadece işlemci değişsem sorun cozulur mı çünkü csgo ya 4gb ram fazlasıyla yetiyor diye biliyorum

Hoc
İşlemci ve RAM ömrünü doldurmuş bu sistemden muazzam bir performans beklemek doğru olmaz.
Kısa sürede elinizden çıkartın.
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
Hocam 1360x768 ekran çözünürlüğü ve en düşük ayarlar ama bişey farkettim en düşük çözünürlükte bile fps fark etmiyor hatta daha da düşüyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı