Ümit Güvenç
Hectopat
Daha fazla
İyi forumlar arkadaşlar. Sizlere sormak istediğim birkaç soru var, öncelikle DDR2 AMD tabanlı bir sistemim var önümüzdeki 3 4 ay içerisinde DDR4 Intel tabanlı bir sisteme geçeceğim. Yalnız seçtiğim sistem parçalarını hemen alacak durumum yok, öncelikle ekran kartı ve güç kaynağından başlamak istiyorum. Bu ay için 1600 TL bütçe ayırabildim ve toplamak istediğim sistem 1080p oyun bilgisayarı olacak.
Değiştirmek istediğim sistemin ana parçaları bunlar, ekran kartı olarak GTX 970 4G ve Aerocool KCAS Serisi 80+ Bronze sertifikalı güç kaynağı takarak işe başlamak istiyorum. Sormak istediklerim şunlar; ekran kartı ve güç kaynağını değiştirdiğim bu sistemi 1 veya 2 ay kullanacağım. Darboğaz illa ki olacak bu durumu en aza nasıl indirebiliriz ? Ufak bir RAM takviyesi çare olur mu ? Battlefield 3 veya 4 gibi oyunları oynatır mı ? Teşekkürler saygılar.
- Asus M2A74-AM SE
- AMD Athlon 64x2 5400+ 2.8
- DDR2 3 GB 667 Mhz RAM
Değiştirmek istediğim sistemin ana parçaları bunlar, ekran kartı olarak GTX 970 4G ve Aerocool KCAS Serisi 80+ Bronze sertifikalı güç kaynağı takarak işe başlamak istiyorum. Sormak istediklerim şunlar; ekran kartı ve güç kaynağını değiştirdiğim bu sistemi 1 veya 2 ay kullanacağım. Darboğaz illa ki olacak bu durumu en aza nasıl indirebiliriz ? Ufak bir RAM takviyesi çare olur mu ? Battlefield 3 veya 4 gibi oyunları oynatır mı ? Teşekkürler saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: