Athlon X4 640 sistem yükseltme

Dellilotti

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda kullandığım döküntü ekran kartsız bir sistemim var. Oynadığım oyun CS 1.6 ( GO açmıyor haliye :D)
anakart: ASRock N68-S3 UCC.
İşlemci: AMD Athlon X4 640 Processor 3.00GHz.
Ekran kartı: Yok.
RAM: Bilgisayarcı çıkması 4 GB.
Bu sisteme 600-700 TL arasında nasıl bir upgrade yapabilir?

Kötü bir ekran kartı takabilirsiniz :)

O sisteme upgrade etmenizi önermem. Paranızı biriktirin.
Üniversite okuyorum yakında askere gideceğim , pandemiden dolayı evdeyim o yüzden çok uçmadan anlık bir yükseltme ile günü kurtarma derdindeyim. Zaten 6-7 ay sonra askerlik iş güç derken pc ye vakiy olmayacak
Hocam ona GT 210 takmak bile hakarettir.

Intel HD Graphics ile darboğaz yapar.

(Şaka amaçlıdır lütfen kızgın atmayın.)
Ekran kartsız 1.6 oynuyorum 😂 , 100-140 fps değişken ara sıra 80-90 a düşüyor , günü kurtarmak niyetim uzun süreli değil

Üniversite okuyorum yakında askere gideceğim, pandemiden dolayı evdeyim o yüzden çok uçmadan anlık bir yükseltme ile günü kurtarma derdindeyim. Zaten 6-7 ay sonra askerlik iş güç derken PC'ye vakiy olmayacak.

Ekran kartsız 1.6 oynuyorum 😂, 100-140 FPS değişken ara sıra 80-90'a düşüyor, günü kurtarmak niyetim uzun süreli değil.

Ne için yükseltme istiyorsunuz? Oyun, ders?

Son düzenleme:
@techno3030 @Yüksek RPM @MisakiTaro
Farklı konularda r7 250 öneriside yapılmış önerir misiniz ?
Rx 470 arızalı imiş ama model önerisi olarak aldım , teşekkürler

Bütçene göre. RX 250'de takabilirsin. CS:GO'da oynatır büyük ihtimalle. Belki de Valorant. Daha uygun istersen alttakilere de bakabilirsin. Bunlar da iş görür. Darboğaz yapmazsa.

Son düzenleme:
Bütçene göre. RX 250'de takabilirsin. CS:GO'da oynatır büyük ihtimalle. Belki de Valorant. Daha uygun istersen alttakilere de bakabilirsin. Bunlar da iş görür. Darboğaz yapmazsa.

MSI N730-4GD3V2, GT730, 4GB, DDR3, 128 Bit, Ekran Kartı şunu buldum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı