Athlon X4 845 ve GTX 750 Ti düşük GPU kullanımı sorunu

Erdinç35

Decapat
Yakın zamanda Athlon X4 845 işlemcime GTX 750 Ti kart aldım yeni oyunları iyi kötü görebilmek için.
MSI Afterburner kullanımda GPU ve CPU oranları çok düşük gözüküyor. %15 GPU, %50-60 CPU.
Roma Total War 2'de gözlemlediğim. Monitörüm 1080p değil 1366*768. Buna bağlıdır diyerek TV'de denedim Full HD değerler aynı.
Sürücüleri güncelledim sorun devam ediyor. CS:GO'da FHD'de %17 GPU, %95-99 CPU değeri aldım. Darboğaz mı var problem nedir arkadaşlar? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem;
X4 845
  • GTX 750
  • 4*2 8 GB 1866 MHz Gskıll RAM
  • 400 W PSU
  • 5400 rpm 500 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU kullanımı yüksek, GPU kullanımı düşükse bu darboğaz olduğu anlamına geliyor. Grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin.

CPU kullanımı yüksek, GPU kullanımı düşükse bu darboğaz olduğu anlamına geliyor. Grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin.
Üstad çözünürlük 1080 p de de Gpu %20_40 seviyelerinde seyrediyor.Ayarları ultrada cpu tam verim verirken ekran kartı yükün altına girmiyor.Bu işlemci izlediğim videolarda çok performans gösteriyor.Kyaslamada 860k nın bir tık önünde gözüküyor benim atladığım göremediğim ne olabilir?

X4 950 am4 soket işlemci ile kullandım GTX 750ti ekran kartını . Değerlerde gpu kullanımı 99 da hep . O işlemci yetersiz gibi

X4 950 am4 soket işlemci ile kullandım GTX 750ti ekran kartını . Değerlerde gpu kullanımı 99 da hep . O işlemci yetersiz gibi
Anladım hocam.Youtube de videolara bakıp araştırıp bu şekilde yola girdim ama işlemci değişecek sanırım.Adamlar Gta5dir bütün güncel oyunlarda iyi değerlere sahip aynı sistemde.Fm2+ işlemci bakıcam artık

hocam ben x4 950 gibi güncel bir işlemci ve anakart aldım . İlerleyen dönemlerde ryzen 5 1500x gibi güçlü işlemcilere geçebilirim . Sizde am4 geçin bence

hocam ben x4 950 gibi güncel bir işlemci ve anakart aldım . İlerleyen dönemlerde ryzen 5 1500x gibi güçlü işlemcilere geçebilirim . Sizde am4 geçin bence
Saolasın hocam artık yeni nesil bir işlemciye geçmeye çalışıcam.Darboğazdan kurtaralım diye sistemi biz biraz darboğaz olacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…