Satılık Athlon X4 845 ve R7 370 Sistem + Monitör + Ekipman

Sadece Monitör lazım bana satmak istersen uygun bir fiyat verirsen almak isterim Get'li olarak kargoyla almak istiyorum. Geçenler de sipariş verdim kapıda ödeme aldım taklaya geldik. Ve bir sorum daha var 2. elde uygun olan monitörler hep VGA girişli biraz kaliteyi düşürür diyorlar doğru mu bu? ben monitörü odam için ufak bir TV yapmak istiyorum Tivibu takıp maç izlemek için yeterli olacak benim için.

Yok, teşekkür ederim. Tek parça satışı yapmayı düşünmüyorum. Kasa satıldıktan sonra tek monitör kalırsa olur ancak. Gerçi kasa ve monitörü ayrı satmaktan da yana değilim.

Yok, teşekkür ederim. Tek parça satışı yapmayı düşünmüyorum. Kasa satıldıktan sonra tek monitör kalırsa olur ancak. Gerçi kasa ve monitörü ayrı satmaktan da yana değilim.
Kasa ile monitör farklı olduğu için belki satarsın diye düşündüm ama bende vazgeçtim zaten iyi görüntü ve ses almak için HDMİ çıkışlı yeni nesil monitör almayı düşünüyorum paraya biraz kıymak gerekiyor yapacak bir şey yok artık, amacım Tv yapmak olduğu için.. İyi satışlar buda güzel alıcısı çıkar umarım.

Teşekkür ederim.
Sistemin resimleri ve sıcaklık durumu :

Dosya Ekleri

• image4.jpeg
    654,5 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Sistemi almaya düşünen bir arkadaşım var bu numaradan iletişime geçebilir misiniz?
0546 247 47 51

Hayır, teşekkür ederim. Zaten şuan bir alıcı ile irtibat halindeyiz.

Gerçekten fiyatlandırmanız çok başarılı ve çok uygun. Alacak kişiye hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…