Geçen günlerde RX460 ekran kartımı alıp sistemimi tamamladım ve format attım. Formatı en düzgün şekilde atmak için uğraştım ve attım. Bundan sonra arkadaşlar bütün oyunlarımı FPS sorunu olmadan oynayacağımı düşünüyordum ama can sıkıcı bir şekilde bir sorunum var. Daha fazla uzatmadan hemen durumu açıklayayım. Day Of Infamy adlı oyunda FPS çok dalgalı bir şekil seyrediyor. 20 ile 60 FPS arasında değişiyor. Sorunu bir türlü anlamadım. OC yapmadım fakat bir kere işlemci hızını 3700 MHz'e almıştım fakat durum yine aynı. OC yapmasam bile FPS'in bu kadar düşük olacağını düşünmezdim. Resimleri ve bilgisayarımın özelliklerini paylaşayım.
Özellikler:
NOT:
HDMI girişini VGA girişine dönüştürmek içinde bir dönüştürücü kullanıyorum.
Markası: Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA2)
@Recep Baltaş @Ali Güngör Burdan tüm bilgisayardan anlayan abilerime sesleniyorum. Sorunumu bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin. Bazı kişiler cevap yazmış fakat cevapları silinmiş ben onların cevaplarınıda yanıtlayayım. Bu ekran kartının desteklediği en yüksek veriyolu değerleri x8 v3.0 diye okudum sosyalde bazı konularda. Burada x8 v1.1 gözüküyo fakat render testinde ve oyuna girince x8 v3.0 oluyor. Bu konuda sıkıntı yok gibi. Sorun için birkaç çözüm denedim fakat hala devam ediyor.
Özellikler:
- CPU: AMD ATHLON II X4 860K 3.7 up 4.0 GHz FM2+ 95W
- Ekran Kartı: Asus Dual-RX460-o2H, Radeon RX 460, 2 GB, 128 Bit, Ekran Kartı
- RAM: Crucial 8GB (2x4GB) Ballistix Tactical Tracer w/LEDs DDR3 1600MHz CL8 1.5V PCRam
- HDD: WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX)
- Anakart: MSI A68HM GAMING Amd A68H 2400MHz(O.C.) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart
- Güç Kaynağı: Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Power Supply
- Kasa: Zalman ZM-T1 Plus Mini Tower ATX Kasa
NOT:
HDMI girişini VGA girişine dönüştürmek içinde bir dönüştürücü kullanıyorum.
Markası: Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA2)

@Recep Baltaş @Ali Güngör Burdan tüm bilgisayardan anlayan abilerime sesleniyorum. Sorunumu bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin. Bazı kişiler cevap yazmış fakat cevapları silinmiş ben onların cevaplarınıda yanıtlayayım. Bu ekran kartının desteklediği en yüksek veriyolu değerleri x8 v3.0 diye okudum sosyalde bazı konularda. Burada x8 v1.1 gözüküyo fakat render testinde ve oyuna girince x8 v3.0 oluyor. Bu konuda sıkıntı yok gibi. Sorun için birkaç çözüm denedim fakat hala devam ediyor.