Athlon x4 860K Tabanlı Sistem Toplama

aslanua122

Hectopat
Daha fazla  
Kolay gelsin 8 senelik emektarı kısmetse 1 ay içerisinde değiştiriyorum sonunda. Acaba toplayabileceğim en ideal sistem bu mudur ? İşlemci sıkıntı çıkarır mı ? Önümüzdeki en azından 2-3 sene için ? H1z1, Arma 3, Dayz gibi oyunlar oynayacağım sistemde. En az H1z1'de high ayarlarda 40-45 fps üstü oynamak istiyorum ideal mıdır ? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum veya yeni sistem önerileriyle gelirseniz, sağ olun.

1.png

1500 Tl ye Skylake sistem sığar. O daha mantıklı olur bence.

Evet, öyle. Fakat GTX 950 sığmaz. Ancak çift çekirdekli G4400 sığabilir belki. O da çift çekirdekten dolayı online oyunlarda ne derecede bir sıkıntı çıkarır kestiremiyorum. Eğer ileriye dönük olarak güncel bir sistem toplanacaksa ben de DDR4 Skylake öneriyorum fakat ömrü dolana kadar oyun amaçlı kullanılacak 1.500 TL ve aşağısı sistemler için kesinlikle X4 860K tavsiye ederim.

Ben kendi sistemim için G4400 kullanmayı düşünüyorum. Peki 2 çekirdekten fazla isteyen oyunlarda patch vs. ile sıkıntısı gideriliyormuş bu bilgim yanlış mı ?

Ben kendi sistemim için G4400 kullanmayı düşünüyorum. Peki 2 çekirdekten fazla isteyen oyunlarda patch vs. ile sıkıntısı gideriliyormuş bu bilgim yanlış mı ?

Yanlış değil. Evet, patch yayınlanıyor ama oyun şirketinin insafına kalmış bir şey bu. En az 4 çekirdek isteyen oyunların sayısı fazlalaştıkça oyun şirketlerinin bu patchleri yapıp yayınlayacak vakit ayıracaklarını sanmıyorum. Tabi bu durum ne kadar zaman alır, kaç sene kaç ay sürer bilemeyiz. G4400, G3258 vb. işlemciler daha çok ofis bilgisayarları için önerilmelidir. Oyun oynanmaz demiyorum tabii ki oynatır ama dediğim gibi geçici olarak düşünülmelidir çünkü ilerleyen zamanlarda kullanıcı işlemci değiştirmeye mecbur kalabilir.

Bence bu sistemi almalısın.Hem daha güncel hem daha performanslı.Fotoğrafta g3258 koydum nedeni ise g4400 ün stokta kalmaması ve aynı fiyat olmaları hatta g4400 daha ucuz. Stoğa gelmesini bekleyebilirsin.
1500.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı