Athlon x4 860K Tabanlı Sistem Toplama

DoğanÇAKMAK

Kilopat
Yer
Tekirdağ
1200 TL'ye sadece anakart, işlemci, ekran kartı ve RAM tavsiyesi istiyorum.

Aklımda;

LoL'de 350 fps verebılecek bır sıstem ıstıyoruz.
Ha şu var, 350 fps yazsa da algılama olmayacak 60 Hz monıtorde. Fakat musterıler ılla fps degerlerınde takılı kaldılar.

Tabı bunların yanında Steam uzerınden alınan oyunların CoD 11-12 oyunlarında ortalama 50 fps ıle oynatabılecek bır sıstem dusundum.

Yukarıdakı parcalar 1200 TL'ye alınıyor. Daha mantıklı sıstemler var ıse yazarsanız sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan mantıklısı olmaz. Fps 250 alırsın 500 de alsan 250 de alsan aradaki fark gözle görülecek düzeyde olmuyordu sanırım.

Bundan mantıklısı olmaz. Fps 250 alırsın 500 de alsan 250 de alsan aradaki fark gözle görülecek düzeyde olmuyordu sanırım.

evet bende farkındayım. yukarıda da belirttiğim gibi müşteri anlamıyor sadece göze gelen o rakamlara takılı kalıyorlar :)

Sistemi tamamen değiştirmiş bulunuyorum. ekteki gibi toplamaya karar verdim...
degerli yorumlarınızı yazarsanız cok sevınırım...

Dosya Ekleri

• ewrwerwerwerwerwer.png
    ewrwerwerwerwerwer.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 191
evet bende farkındayım. yukarıda da belirttiğim gibi müşteri anlamıyor sadece göze gelen o rakamlara takılı kalıyorlar :)

Sistemi tamamen değiştirmiş bulunuyorum. ekteki gibi toplamaya karar verdim...
degerli yorumlarınızı yazarsanız cok sevınırım...
Neden olmasın ben herkesin kendi işini yapmasından yanayım işlemci kendi görevini ekran kartı kendi görevini bellekler kendi görevini yapsın o yüzden Athlon aldım Apu da tercih edebilirsin karar senin.

Neden olmasın ben herkesin kendi işini yapmasından yanayım işlemci kendi görevini ekran kartı kendi görevini bellekler kendi görevini yapsın o yüzden Athlon aldım Apu da tercih edebilirsin karar senin.
Hocam imzanızdaki bilgisayarıda hangi oyunları oynuyorsunuz. Orta ayarlarda akıcılık nasıl ? Kaç fps alıyorsunuz? Ekran kartı işlemci ile darboğaz yapıyor mu ? R7 250x arasında çok büyük bir uçurum var mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı