Athlon X4 860K ve RX 460 sistem toplama

7deliklipense

Hectopat
Daha fazla  
Ben aşağıda gördüğünüz gibi bir sistem toplamak istiyorum. Ama arkadaşım AMD'nin çok fazla ısındığını ve aşağıdaki bilgisayarın 1 gün bile dayanmayacağını söyledi. İşte sistem :)

Bütçem bunlara sınırlı sizce ısınır mı?

Oynayacağım oyunlar;

1. GTA 5
  2. RAİNBOW SİX SİEGE
  3. THE FOREST
  4. RUST
  5. ARMA 3 ALTİS LİFE
  6. CS GO
Arkadaşlar bu sistemi toplayacağım fakat ısınma problemi olur mu çok merak ediyorum. Anakart ve ekran kartı için ne kadar indirim yaparlar onu da söylerseniz mutlu olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
"AMD çok ısınıyor, alma" diyen insandan medet umma. AMD'nin tüm soğutucuları yenilendi ve ısınmıyor. Ama seçtiğin işlemci yetersiz gibi. AMD sistem alacaksan FX serisine, Intel alabilirim diyorsan i3 6098p veya i3 6100 öneririm.

Yazdigin sistem bu fiyata alinacak en iyi sistem. Ve amdnin isinma olayi eskide kaldi. Rx 460 da fiyatina gore iyidir.

Ancak bence amdnin yeni ryzen islemcilerini beklemelisin. 300 lira civarina islemci cikartirsa 860k dan iyi olucaktir. Cunku tek cekirdek performansi cok daha iyi

Yazdigin sistem bu fiyata alinacak en iyi sistem. Ve amdnin isinma olayi eskide kaldi. Rx 460 da fiyatina gore iyidir.

Ancak bence amdnin yeni ryzen islemcilerini beklemelisin. 300 lira civarina islemci cikartirsa 860k dan iyi olucaktir. Cunku tek cekirdek performansi cok daha iyi
Fiyatlar hakkında bir bilgi varmı?

O işlemci ve ekran kartı ikilisini kullanan pek çok kullanıcı var darboğaz ile ilgili bir sıkıntı yok. Oyun testleri de çok yaygın. İkisi de uyumlu. Eğer bütçen yetiyorsa alabilirsin. Veya Zen mimarisini beklemelisin. Bir de kasayı değiştirirseniz sistem daha da iyi olur. Aerecool veya Cooler Master kasalarına bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı