Athlon X4 950 ve RX 550 sistem toplama

Küçük Emrah

Kilopat
En yakın arkadaşım PC toplayacak. Ben yaza doğru toplamaya karar verdim. Ama kendisi Metro Exodus gibi büyük oyunları erkenden oynamak için hemen toplamaya karar verdi. Bu PC'de 1080p ya da 720p'de darboğaz olur mu? Herhangi bir uyumsuzluk var mı? RX 550 yerine GT 1030 almalı mı? Witcher 3, Far Cry gibi oyunlarda highda kaç FPS alır?

1545233198578.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam anlamıyla çok iyi biliyorum şunları al demiyorum fakat X4 950 yerine Athlon 200GE ve PSU için +80 sertifikası olan kaliteli bir markadan almanı tavsiye ederim. Ramleri de 4x2 şeklinde ve MHZ ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olacaktır. İleriye dönük istiyorsanda anakartını değiştirmeni tavsiye ederim. Athlon 200GE aldığında bios güncellemesi gerekecek ama incehesap büyük ihtimalle sistemi kurup gönderdiği için o sorun ortadan kalkacaktır. Anakartını B350 serisi alman daha yararlı olabilir. Bir kaç bilgili kişiye de danışırsan daha iyi olacaktır. RX 550 yerine sakın GT 1030 alma :)

Bu sistem yada bu sistem yada bu sistemlerden birini toplamak istiyor. Açıkcası bende bu üçünden birini alacağım. Hangisini tercih edersiniz?
Yada bu sistemide alabilirim.
1545240243626.png

Son düzenleme:
x4 950 Fiyatıan göre güzel bi işlemcidir asıl konumuş dar boğaz yaparmı size söyle söyliyim bu işlemci rx550yi besler evet ama oldu da besliyemedi yada güçsüz kaldı zaten bu işlemcinin Çarpan kilidi açık(overclock) bu soğutucuyla birlikte kullaılırsa 3.8 veya 4.0ghz çıkabilir darboğazı ortadan kaldırırsınız ve bu sayede bilgisayarınız daha hızlı bi şekilde çalışır 200GE işlemci var evet yeni çıktı ama ben onu önermiyorum G4560 Kat kat daha iyi bir işlemcidir sadece 200GE nin içinde Ekstradan GPU vardır olay bu yani

RX 560 fiyatlari çok düştü. RX 550 an itibari ile alınabilir bir model değil. X4 950 yerine Athlon 200 almanız daha mantıklı olacaktır. X4 950 Eski bir mimari ve 28nm üretim teknolojisini kullanıyor. Bu yüzden bazı sorunları var. Tek çekirdek performansı iyi değil.
Bu apu sistemide alabilirim. Ne düşünüyorsunuz? İlerde ekran kartı takarım. Overlock yapsam 500w psu bana yetermi?

Berbat sistemler. Gece daha iyisini toplayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı