ATI HD 4600 PUBG kaldırır mı?

Oynatmazdan kastınız lag mı yapar kasar mı yani?

Ne yapmam lazım ne eklemeliiym yani i5 işlemcimi almalıyım sadece
Hocam lag internetten kaynaklı bir durum. Ekran kartı ve işlemci düşük kalacağı için kasma olur, düşük FPS alırsın. Minimum 50-60 fps alabilmen için en azından i5 4590 ayarında bir işlemci ve gtx 960, gtx 1050 ti falan lazım. Tabi bütçenize göre değişir iş. Örneğin bende i5 4590 işlemci gtx 970 ekran kartı var. 70-100 fps arası akıcı şekilde oynuyorum.

Hacı bu dediğiniz sistemle gta 5 i ve csgoyu kaliteli bir şekilde oynuyorum ve mobil pubgyi Nasıl giriş ekranına bile girmiyor?
Şerif bey i5 işlemci alıcam

1- İ5 işlemci takcam
2- gtx 970 ekran kartı alıcam

sadece bu kadarmı

Hacı bu dediğiniz sistemle gta 5 i ve csgoyu kaliteli bir şekilde oynuyorum ve mobil pubgyi Nasıl giriş ekranına bile girmiyor?

1- İ5 işlemci takcam

sadece bu kadarmı
i5 işlemci şart değil modeli de önemli. gtx 970 ekran kartını besleyebilen bir işlemci yeterli. Tabi bunun yanında minimum 8gb ram ve alacağınız işlemciye uygun bir anakart. Bunları yaptıktan sonra akıcı oynarsınız. gtx 970 olması da şart değil bütçeye göre değişir bu iş. gtx 1050 ti da işinizi görür. Dediğim gibi bütçe önemli.

1- İ5 işlemci takcam

sadece bu kadarmı
İ5 işlemci takman için anakartı da değiştirmen gerekir ve ram in kaç mhz ?

Ne kadar bir bütçe eklersem pubgyi kaldırır benim bu sistem aga
sisteminizde harddisk, minimum 500-600 W değerlerinde güç kaynağı ve kasa mevcut ise, yeni bir anakart, ram, işlemci ve ekran kartına ihtiyacınız var. Sıfır güncel ve en azından nazaran uygun bir bütçe ile bu 4 parça yaklaşık 3500-4000 lirayı bulur. İkinci el düşünürseniz 2500 civarlarına ihtiyacınız olan parçaları bulabilirsiniz.

2 sene önce aldım 8 gb ram var csgo gta 5 felan oynadık pubg çok güzel dediler aşırı bir heves ettim.

Ana kart markasını bilmiyorum yapmam gereken sanırsam işlemci anakart ekran kartı nerdeyse baştan kasa alıcam yani :(

Net olarak şuanki sisteminizdeki tüm parçaları detayları ile yazarsanız değişmesi gereken parçaları kendi yorumum ile belirteyim. Monitörünüz 1080p mi bu arada ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı