ATI HD 5770 ve E5800 Sisteme 250 W PSU Yeter mi?

İşlemciniz baya eski. Olmaz diyemiyorum kesinlikle. Ama CS:GO oynamak istiyorsanız alabileceğiniz en düşük kartlardan R7 240. Onunla da oynanmayacak kadar darboğaz yaşıyorsanız zaten sistemi güncellemenin zamanı gelmiştir. YouTube’da bir arkadaş sizin işlemciniz + R7 240 ile Low ayarlarda 60 FPS’i yakaladığını söylüyordu. Akıcı oynuyormuş oyunu. Mobilden girdiğim için link atamıyorum ama yazarsanız işlemcinizle R7 240’ı YouTube’a bulursunuz.

Kayıtta iken 30 FPS alıyor sanırım. Normal oynayarak sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Oynadığım oyunun sistem gereksinimleri arada da CS:GO oynarım. O kadar performansta beklemiyorum zaten.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    133 KB · Görüntüleme: 67
Bu oyunu her türlü oynarsınız ya. Siz en iyisi alın kartlardan birini. Eğer 240 sizi tatmin ettiyse 250 almasanız da olur. Tercihinizi ona göre yapın.

5450 eski bir kart. Ondan gidip de onu alın demiyorum. Ve 5450 CS:GO'da R7 240 kadar performanslı olmaz.

Bana yazdığınız mesaj buydu ön sayfada.

1.PNG
Buradaki oyunlardan oynayacaksanız en az R7 240 alın derim. Eğer bunları oynamayacağım diyorsanız diğer oyun için çok da önemli değil hangisini aldığınız.

O güç kaynağına 5770 için yeterli gücü sağlar diyemiyorum ben. 5450 için gücü yeter ama benim tercih edeceğim bir kart olmazdı kendisi. Sen biraz daha bakın. Emin olmadan iş yapma. Sadece şunu göz önünde bulundur : Fazla güç tükene bir kart alırsan güç kaynağını da değişmen gerekecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı